Nestanak oružja povezan sa slučajem Belivuka i Miljkovića! Utvrđeno koji pištolji su ukradeni iz depoa Višeg suda u Podgorici

24.01.2024

09:19

0

Konkretno ovi pištolji tiču se postupka protiv Janka Vukadinovića i ostalih

Nestanak oružja povezan sa slučajem Belivuka i Miljkovića! Utvrđeno koji pištolji su ukradeni iz depoa Višeg suda u Podgorici
Copyright Profimedia

Iz depoa Višeg suda u Podgorici ukradena su dva pištolja iz predmeta protiv optuženih za planiranje ubistva Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, a kako je utvrdila nadležna komisija nedostaju pištolji "Walter Creed" kalibra 9 mm, mehanički ukolnjenog fabričkog broja i pištolj marke "Glo" fabričkog broja BCYF241, saopšteno je iz ove pravosudne institucije.


Kako prenosi portal RTCG, konkretno ovi pištolji tiču se postupka protiv Janka Vukadinovića i ostalih, protiv koji se vodi postupak zbog planiranja, između ostalog, ubistva Marka Miljkovića i Veljka Belivuka.
Profimedia
 

 


Podsećaju da je ranije predsednica specijalnog veća sudija Nada Rabrenović uputita dopis depou Višeg suda kako bi se proverili navodi koje je iznio advokat Damir Lekić, da su pištolji nestali. 

 

24sedam Tanjug/Miloš Milivojević Printscreen
 

 

Optužnicom Specijalnog državnog tužilaštva je predstavljeno da je Janko M. Vukadinović iz Podgorice i NN osoba, krajem 2019. godiune, formirali kriminalnu organizaciju, čiji su članovi postali okrivljeni Radovan Stanišić, Mile Jovanović iz Nikšića, Almira Mujahodžić, Momčilp Milić i Dušan Ivanović.


Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike