Uhapšen sin Šljukinog telohranitelja: Sumnja se da je posle udesa pretukao mladog lekara na Bežanijskoj kosi

20.01.2024

20:48

0

Autor: Mi. S.

S. Ž. (22) osumnjičen je za krivično delo teška telesna povreda

Uhapšen sin Šljukinog telohranitelja: Sumnja se da je posle udesa pretukao mladog lekara na Bežanijskoj kosi
Ilustracija - Copyright Tanjug printscreen

Beogradska policija je uhapsila S. Ć. (22) zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda. Reč je, kako 24sedam saznaje, o sinu Velibora Ćirovića, nekadašnjeg telogranitelja ubijenog Sredoja Šljukića Šljuke.

On se sumnjiči da je juče u Ulici Marka Čelebonovića, nakon saobraćajne nezgode u kojoj je dvadesetsedmogodišnji muškarac oborio dva pešaka na pešačkom prelazu koja su tom prilikom lakše povređena, zaustavio svoje vozilo, izašao i zadao više udaraca u glavu ovom dvadesetsedmogodišnjaku.

S. Ć. je tom prilikom naneo muškaracu teške telesne povrede, sa kojim je prethodno imao nesporazum u saobraćaju, a potom pobegao.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu, tačnije Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Saobraćajna nezgoda u kojoj su povređena dva deteta, ali i fizički sukob u kojem je teške povrede zadobio vozač koji ih je udario automobilom, dogodili su se sinoć u Ulici Marka Čelebonovića na Bežanijskoj kosi.

Kako se saznaje, vozač „mazde“ koji je, prema nezvaničnim informacijama, mladi lekar, na pešačkom prelazu udario je dve devojčice starosti 17 i osam godina. On ih navodno nije video od vozila koje je bilo pored njega u traci i pokušao je da izbegne udarac, ali nije uspeo.

Kada je izašao iz vozila da vidi da li su devojčice dobro i da im ukaže pomoć ukoliko im je potrebna, iz automobila koji je bio iza njega je izašao muškarac, za koga se sumnja da je S. Ć., koji je fizički nasrnuo na njega.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike