"Godine neće izbrisati uspomenu na tebe": Porodica i prijatelji dali pomen "škaljarcima" ubijenim u Atini

19.01.2024

16:28

0

Porodice već četvrtu godinu zaredom objavljuju pomen u crnogorskim novinama gde navode da i dalje pate za svojim najmilijima

"Godine neće izbrisati uspomenu na tebe": Porodica i prijatelji dali pomen "škaljarcima" ubijenim u Atini
Ubistvo Igora Dedovića i Stevana Stamatovića u Atini - Copyright FacebookYouTube OneTV /Mup

Igor Dedović, jedan od vođa "škaljarskog klana" i njegova desna ruka Stevan Stamatović brutalno su likvidirani u poznatom restoranu u Atini, dok su za Bogojavljenje večeralli sa porodicama, pre tačno četri godine. Pomeni njima osvanuli su danas u jednim dnevnim crnogorskim dnevnim novinama.

Maskirani egzekutori, da podsetimo, ušli su u restoran prišli njihovom stolu i počeli da rešetaju, nakon rafalne paljbe Dedović i Stamatović od zadobijenih povreda preminuli su na mestu. Sumnja se da je njihovu likvidaciju naručio šef "kavačkog klana" Radoje Zvicer i da je za to dao milion evra.

Taj zadatak, odbegli Zvicer je navodno poverio svojoj beogradskoj ispostavi Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću koji su tada obavili zadatak zajedno sa svojim saradnicima.

Printscreen/Umrlice/Dan
Pomen Igoru Dedoviću

Porodice već četvrtu godinu zaredom objavljuju pomen u crnogorskim novinama na današnji dan gde navode da i dalje pate za svojim najmilijima. Tako je bilo i ovaj put, pa se od Stamatovića oprostila porodica tužnim rečima, dok je zanimljivo velika umrlica koju je neko objavio za Igora Dedovića misteriozno potpisana.

"Godine neće izbrisati uspomenu na tebe. Živiš večno i uvek ćeš biti sa nama", potpisao je Ljusko, dok čitulja za Stamaovića, koju je potpisala porodica, glasi: "Navršavaju se 4 godine od kada nisi sa nama voljeni naš Stevane. Nećemo te zaboraviti, živiš u nama. Volimo te anđele naš. Počivaj u miru".

Printscreen/Umrlice/Dan
Pomen Stevanu Stamatoviću

Svedoci okrivljeni koji su svedočili u sudnici Specijalnog suda u Beogradu, na suđenju Belivuku i Miljkoviću i njihovoj grupi, naveli su detaljno kako je došlo do celekupne organizacije lociranja, praćenja mete, a potom i same likvidacije.

U restoran su, kako su preneli grčki mediji, ušetala četivorica muškarca, prišla stolu, rasporedila se oko njega, izgovorila nekoliko reči na srpskom jeziku a potom zapucala. Ubice su izgledale kao vojnici. U lokal su ušetali u crnim pantalonama, sa šalovima preko lica i okružili sto. Bili su precizni. Čim su završili s pucnjavom, okrenuli su se i izašli.

Ubice iz Atine, kako su otkrili svedoci okrivljeni, bili su Ljubomir Lainović, koga su navodno likvidirali na Kosovu sami "kavčani" i Milinko Mili Brašnjović, koji je misteriozno nestao.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike