Dečak (3) se oporavlja posle udesa: Trudna majka poginula, a njega iz kanjona izvukli vatrogasci

13.01.2024

13:52

0

Autor: 24sedam

Poslednji izveštaj iz bolnice glasi: dečak (3) je u dobrom zdravstvenom stanju

Dečak (3) se oporavlja posle udesa: Trudna majka poginula, a njega iz kanjona izvukli vatrogasci
Copyright RINA

Sin (3) poginule trudnice Milene F. (32) iz sela Biljeg u opštini Merošina kod Niša, nakon stravičnog udesa kod Tutina, oporavlja se i u dobrom je zdravstvenom stanju.

Teška nesreća dogodila se 22. decembra 2023. kada se Milena, koja je bila u devetom mesecu trudnoće, sa suprugom N. F. (32) i sinom (3) vraćala iz rodnog Tivta, gde je živela sa mužem i detetom. Suprug je izgubio kontrolu nad automobilom i surovao se u kanjon Ibra, dubok više od 200 metara. 

Milena je od povreda preminula na mestu, a njenog muža i sina iz ambisa su izvukli vatrogasci. Fotografija na kojoj vatrogasac u naručju iznosi dečaka rastužila je čitavu Srbiju.

- Dete je zadobilo tešku povredu glave. Polomljene su kosti lobanje i lica. Bio je u stanju hipotermije, jer mu je telo dugo bilo u ledenoj reci. Ima povrede mozga, urađen je CT glave, a zbog teškog stanja on je transportovan u Beograd na Neurohiruško odeljenje - rekao je posle nesreće dr Ševćet Hajrović, načelnik hirurških grana u Opštoj bolnici Novi Pazar.

Milena F. je radila po restoranima u Nišu pre nego što se preselila u Crnu Goru sa familijom. Nakon toga je kao i mnoge njene kolege i kuvari otišla na rad u Crnu Goru gde je stvorila porodicu

Njen suprug se, takođe, oporavlja od nesreće i ostao je hospitaliziran u Opštoj bolnici Novi Pazar.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike