Tri metka za ljubavni trougao: Ovo je prava istina o ženi, mužu i švalerki iz Kruševca (FOTO)

05.12.2023

13:30

0

Ivana K. (44), u koju je pucao Zoran Ristić (54) iz Kruševca, preminula je danas posle 23 dana borbe za život

Tri metka za ljubavni trougao: Ovo je prava istina o ženi, mužu i švalerki iz Kruševca (FOTO)
Ilustracija - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Ivana K. (44) preminula je danas u UKC Niš posle 23 dana borbe za život, a nakon što ju je teško ranio njen ljubavnik Zoran Ristić (54) iz Kruševca, koji je potom ubio i zakonitu suprugu Vesnu (50), pa presudio sebi.

Ljubavni trougao Zoran je rešio time što je sa po jednim metkom u glavu ubio i ljubavnicu i ženu i sebe. U Ivanu je, kako su za medije ispričali njeni prijatelji, pucao zato što ga je terala da se zvanično razvede od Vesne, jer se i ona papirološki razvela od prvog supruga. On je to, međutim, uporno odbijao, iako je u poslednjih godinu dana živeo sa njom, dok je Vesni njen otac iznajmio stan u Kruševcu u kome je stanovala.

Printscreen/Facebook
Zoran Ristić sa suprugom i ljubavnicom

Ivanini prijatelji navode da godinama nije živela sa prvim mužem, koji je jedno vreme bio u Nemačkoj. Nedavno se vratio, a dva dana pred tragediju brak je okončan. Samo je tražio od nje da reše pitanje oko zajedničkog stana. Navodno, hteo je njoj da proda svoju polovinu. Ristić je zato podigao kredit da bi Ivana otkupila polovinu, ali je i pored toga odbijao da se razvede od Vesne.

Ivana je, kako tvrde njeni prijatelji, želela da se razvede i da počnu svoj život. Zbog toga su se svađali i to bi mogao biti motiv užasne tragedije. U poslednje vreme je Zoran pio i vikao na Ivanu, što je njoj bilo mučno.

Ivana je, inače, na društevenim mrežama baš u tom stanu koji je htela da otkupi okačila poslednju fotografiju na Fejsbuku i napisala "moj novi dom".

O Ristiću ni u Kruševcu, ni u rodnom Milutovcu, niko nije imao lepe reči. Osim činjenice da je njegova porodica važila za vrednu i domaćinsku, govorili su da su švaleri i da su i njegovi deda i otac imali ljubavnice, ali oni za razliku od Zorana nisu pili alkohol. U selu se pričalo da je i ranije imao ljubavnice, da je varao Vesnu, koja je ćutala i trpela. Uprkos tome, Ristić je kad popije znao Vesnu i da udari.

A Vesna je upoznala Zorana sa ljubavnicom, sa kojom je i radila zajedno i bile su prijateljice. Ivana je, kako tvrde, imala posao, zarađivala platu i živela normalno.

Facebook
Zoran Ristić

Tog 13. novembra, rano ujutru, Ristić se probudio u stanu ljubavnice i odmah su se posvađali. Onda je ona krenula na posao. Ali, pošao je za njom i uperio pištolj u nju. Molila ga je da se smiri, ali joj je oko 6.45 sati ispalio metak u glavu. Mada teško ranjena, uspela je da pozove policiju. Rekla je ubica krenuo da ubije suprugu, a zatim i roditelje.

Otišao je, potom, po suprugu koja je živela u stanu koji joj je iznajmio otac, jer je suprug Zoran pre oko godinu dana izbacio iz kuće i počeo da živi sa ljubavnicom Ivanom. Sa suprugom u vozilu Zoran je krenuo u Milutovac, a usput, kod kamenoloma nadomak sela Kukljin, skrenuo je sa glavnog puta i ubio Vesnu. Izbacio je iz vozila i pošao u Milutovac, ali ga je policija opkolila u mestu Stragari. Tada je presudio sebi. Vesnino telo pronađeno je oko 8.30 časova u jarku u blizini kamenoloma kod Kukljina.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike