Isplivali stravični detalji o krvniku švaleru: Pio sa drugim ženama, pa tukao Vesnu

14.11.2023

20:45

0

Meštani Milutovca tvrde da je Zoran voleo da popije i da je tada znao da udari suprugu

Isplivali stravični detalji o krvniku švaleru: Pio sa drugim ženama, pa tukao Vesnu
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Meštani Milutovca kod Kruševca, posle pokušaja ubistva, ubistva i samoubistva koje je počinio njihov komšija Zoran Ristić (52), svedoče o njegovoj mračnoj strani. Za 24sedam tvrde da je voleo da popije i da je tada tukao suprugu Vesnu (50), sa kojom je bio 30 godina u braku.

- U kući porodice Ristić žene nikad nisu imale pravo glasa. I Zoranov deda i otac i on su imali ljubavnice, a žene su na to ćutale i trpele. Njegovog oca je čak pretukao muž ljubavnice, pa je od tada zbog sramote retko izlazio iz kuće. Za razliku od dede i oca, Zoran je pio, i tada je znao da udari Vesnu, pa je alkohol verovatno svemu kumovao - rekao je za 24sedam jedan od njihovih komšija u Milutovcu.

Zoran Ristić je juče u 6.45 pucao u glavu ljubavnici Ivani K. (44), za čiji život se lekari bore, kad je krenula na posao. Iako teško ranjena, uspela je da pozove policiju i kaže da je Zoran krenuo u Milutovac da ubije roditelje. Ekipa Hitne pomoći je ranjenu ženu prevezla u Opštu bolnicu u Kruševcu, odakle je posle ukazane pomoći transportovana u Klinički centar u Nišu, gde je i dalje životno ugrožena i nalazi se na mehaničkoj ventilaciji.

Policija je opkolila Zorana, koji je bio u automobilu, između mesta Stragari i Milutinovac, a on je potom presudio sebi hicem u glavu.

U međuvremenu je, oko 8.30, pronađeno beživotno telo njegove supruge Vesne kod kamenoloma nedaleko od mesta Kukljin. I njoj je, kako je utvrđeno, pucao u glavu. Na licu mesta zatekli smo tragove policijske trake za uviđaj, odbačene rukavice i veliku lokvu krvi.

Kako je zvanično saopštio MUP, oružje koje je pronađeno u automobilu pedesetdvogodišnjeg muškarca bilo je nelegalno, a on do sada nije prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

Printscree/Facebook
Zoran Ristić sa suprugom i ljubavnicom

On i Vesna bili su 30 godina u braku. Do pre dve godine, kako su nam ispričali meštani, živeli su u Milutovcu, u kući njegove porodice. Imali su dve odrasle ćerke koje su udate i imaju decu. Pre dve godine on je dobio posao u Kruševcu, pa su se preselili tamo. Zoran je ubrzo počeo vezu sa Ivanom, koja je prijateljica njegove žene. Od tada je na društvenim mrežama objavljivao fotografije sa njom i kako je grli. Na mnogim slikama je i njegova žena, koja je sve to trpela, osmehivala se i pravila se da ništa ne zna.

Facebook
Zoran i Vesna Ristić

Prema kazivanju komšija, Zoran je sve manje krio da je u vezi sa Ivanom, a pre oko godinu dana izbacio je Vesnu iz stana u Kruševcu. Ona je tada neko vreme radila na Goču i tamo boravila, ali je to kratko trajalo. Tada joj je otac, koji je iz susednog sela, iznajmio stan u Kruševcu u kom je živela. Za to vreme Zoran je počeo vanbračnu zajednicu sa Ivanom.

Otac je Zoranu, kako tvrde naši sagovornici, zabranio da ljubavnicu dovodi u roditeljsku kuću, pa je dolazio najčešće sam. Uprkos tome, kažu, Ivanu je vodio na slavlje kod ćerke koja od udaje živi u Knjaževcu, a ne Vesnu.

- Ovo mu je treća ljubavnica za koju znamo, a ženu koju je ubio je doveo u kuću dok je bila mlada. Nje nam je svima najviše žao. Bila je mnogo vredna, sve je radila za njega i decu. Imali su dve ćerke i četvoro unučadi. Bio je dobar čovek, ali pare su ga iskvarile. Njegova porodica je bila čuvena, poljoprivrednici. Mnogi iz sela su kod njih radili. Pa šta da vam kažem kad im jedan duguje čak 70.000 evra. Priča se da je hteo da renovira kuću ljubavnici - zaključio je jedan od meštana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike