Ivanina borba za život traje dve nedelje: Ljubavnik joj pucao u glavu, ubio svoju ženu, pa presudio sebi!

27.11.2023

11:28

0

Ivana K. (44) i dalje je u teškom stanju i u komi

Ivanina borba za život traje dve nedelje: Ljubavnik joj pucao u glavu, ubio svoju ženu, pa presudio sebi!
Zoran Ristić sa surprugom Vesnom i ljubavnicom Ivanom K. - Copyright Printscreen/Facebook

Lekari se već pune dve nedelje bore za život Ivane K. (44), koju je ljubavnik Zoran Ristić (54) teško ranio hicem u glavu, a potom, takođe hicem u glavu, ubio suprugu Vesnu (50) i presudio sebi. Ivana je tog 13. novembra hitno prevezena u kruševačku bolnicu, odakle je transportovana u Klinički centar u Nišu.

Ivana je i dalje u teškom stanju i u komi i lekari joj se bore za život.

24sedam/Katarina Mihajlović
Mesto na kome je teško ranjena Ivana K. u Kruševcu

Krvavi pohod Zorana Ristića, koji je u Kruševcu teško ranio ljubavnicu Ivanu K., a potom ubo svoju suprugu Vesnu sprečila je policija u momentu kad je krenuo u rodno selo Milutovac da bi ubio i roditelje. Pripadnici policije iz Kruševca sa jedne i Trstenika sa druge strane, opkolili su ga u automobilu. Kad je video da je opkoljen, Zoran se ubio u vozilu.

24sedam/Katarina Mihajlović
Sva mesta zločina Zorana Ristića

Ristić je najpre u ranim jutarnjim satima, oko 6.45 časova, kod garaža na ulici pucao u glavu svoje ljubavnice Ivane, koja je tada krenula na posao. Mada teško ranjena, ona je uspela da uzme mobilni telefon i pozove policiju i da im objasni šta se dogodilo. Rekla je da će da ubije suprugu, a zatim i roditelje i da se tamo zaputio. Policija je uspela da ga opkoli između sela Stragari i Milutovac i tada je presudio sebi.

Zoran je krenuo iz naselja Rasadnik u Kruševcu. Noć je proveo u Ivaninom stanu. Rano ujutru su se posvađali, a onda je Ivana krenula na posao. Zoran je, međutim, izašao za njom i uperio pištolj u nju na oko 200 metara od zgrade. Iako ga je molila da se smiri, On  je Ivani pucao u glavu i teško je ranio. Potom se hladnokrvno okrenuo i otišao, ostavivši je u lokvi krvi, misleći da ju je ubio.

Otišao je, potom, po suprugu koja je živela u stanu koji joj je iznajmio otac, jer je suprug Zoran pre oko godinu dana izbacio iz kuće i počeo da živi sa ljubavnicom Ivanom. Sa suprugom u vozilu Zoran je krenuo u MIlutovac, a usput, kod kamenoloma nadomak sela Kukljin, skrenuo je sa glavnog puta i ubio Vesnu. Izbacio je iz vozila i pošao u Milutovac, ali ga je policija opkolila u mestu Stragari. Tada je presudio sebi. Vesnino telo pronađeno je oko 8.30 časova u jarku u blizini kamenoloma kod Kukljina.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike