Ispovest oca mladića kog je majka polila benzinom i zapalila: "Zadobio je opekotine, verovatno će izgubiti vid i kosa mu je skroz izgorela"

02.12.2023

17:56

0

Napad na mladića dogodio se u kući novog partnera njegove majke

Ispovest oca mladića kog je majka polila benzinom i zapalila: "Zadobio je opekotine, verovatno će izgubiti vid i kosa mu je skroz izgorela"
Ilustracija - Copyright RINA

Mladić Aca T. koji je zapaljen u Srpskoj Crnji nalazi se u teškom stanju, a njegov otac Rade T. ispričao je da mu nije jasno kako majka može da povredi svoje dete.

“On mi je najstariji sin. Velika mi je rana i teško mi je da ovo pričam. Zadobio je opekotine, preko 50%, verovatno će izgubiti vid i kosa mu je skroz izgorela”, kaže neutešni čovek.

On ističe da je svestan toga da je njegov sin nekada umeo da provocira svoju majku, ali ne može da nađe razlog da uradio ovako strašnu stvar.

“Koja majka može da uradi ovo svom detetu? Ostavila me, otišla je kod drugog čoveka. Aca je bio ljut zbog toga i razumem ga, umeo je da je uvredi, ali nema te stvari koju je mogao da joj kaže, a da ga ona zbog toga zapali”, naglašava.

Kako ističe, zbog ostale dece mora da bude jak, ali mu je teško zbog prvenca.

“Mi smo skromna porodica, išao sam i u centar za socijalni rad da molim za pomoć, ali oni su me oterali. Hteli su da mi decu oduzmu, već sam star i moj radni vek je prošao. Ovo je prevelika tuga, više ne znam šta ću sa sebe. Koliko sam čuo, jedan komšija je bio u kući kad su ga zapalili, kako mu nije pomogao, zašto ga je pustio da gori, kažu da je pio pivo i gledao samo šta se događa”, završio je kroz suze čovek.

Napad na mladića dogodio se u kući novog partnera njegove majke.

A.T. je sa teškim telesnim povredama u vidu opekotina po celom telu prebačen u prvo u zrenjaninsku bolnicu a zatim u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu.

Tamo mu se trenutno bore za život.

Kako je ranije objavljeno, S. M. izdržava kaznu kućnog zatvora uz elektronski nadzor (nanogicu) a da joj je sin došao u posetu kada ga je posle svađe polila benzinom i zapalila.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike