Uhapšena majka mladića iz Srpske Crnje: Polila sina benzinom i zapalila ga, mladić ima teške povrede

02.12.2023

17:30

0

S. M. je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi

Uhapšena majka mladića iz Srpske Crnje: Polila sina benzinom i zapalila ga, mladić ima teške povrede
Zapaljen mladić - Copyright Printscreen/Facebook/A.T.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kikindi, uhapsili su S. M. (44) iz okoline Nove Crnje, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici.

Ona se sumnjiči da je, sinoć oko 19 časova, u porodičnoj kući u Srpskoj Crnji, posle svađe, polila svog dvadesetšestogodišnjeg sina zapaljivom tečnošću nakon čega se, iz za sada neutvrđenih razloga, odeća na mladiću zapalila.

Tanjug/Vladimir Sporčić
 

Kod mladića su konstatovane teške telesne povrede u Urgentnom centru zrenjaninske bolnice, nakon čega je prebačen u Kliniku za plastičnu hirurgiju u Novom Sadu.

S. M. je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi.

"Ostavila je nas osmoro zbog ljubavnika"

Nesreća je pogodila porodicu mladića A. T. (26) čija majka, S. M. (44), po rečima njegovih očajnih brata i sestre, oduvek je bila sklonija nasilju, posebno kada je pod uticajem alkohola. Nedavni tragični događaj se desio kada je S. M. pokušala da zapali svog sina i njegovog brata tokom njihove posete.

- Majka je to. Bez obzira šta radila. Ona je naša mama. Ostavila je nas osmoro dece sa tatom i započela vezu sa Š. LJ. (58). Naravno da nam je žao zbog toga i nadali smo se da će se smiriti ali se ispostavilo da je Š. LJ. takođe alkoholičar i da je samo nastavila da pravi probleme. Eto sada služi kaznu zbog nanošenja teških povreda. Da je dobila kaznu zatvora ništa se od ovoga ne bi dogodilo - priča za Milan, mlađi brat A. T.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike