Oni su Vanjkini iz Srpske Crnje: Mladić kog je spalila majka prebačen na specijalnu kliniku

02.12.2023

11:51

0

Povređeni mladić pod lekarskim nadzorom 24 sata

Oni su Vanjkini iz Srpske Crnje: Mladić kog je spalila majka prebačen na specijalnu kliniku
Mesto gde se nalazi granata - Copyright RINA

Mladić A. T. (26) iz Srpske Crnje, kog je sinoć majka polila benzinom i spalila, prebačen je na specijalnu Kliniku za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju u Novom Sadu. On ima opekotine po celom telu, i lekari su od sinoć uz njega.

Ovaj nezapamćeni slučaj dogodio se sinoć oko 20 sati u Ulici kralja Aleksandra Srpskoj Crnji. Mladić je došao kod majke S. M. (44) u posetu. Između njih je izbila žestoka svađa, a majka ga je polila benzinom i zapalila.

Sa teškim opekotinama prebačen u Urgentni centar zrenjaninske bolnice, a zatim u Novi Sad. Trenutno je smešten na Klinici za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju u Novom Sadu.

- U Srpskoj Crnji je puno familija sa tim prezimenom, koje nisu rod. Znam da je porodica brojna, imaju osamoro ili devetoro dece. Poznati su kao Vanjkini, to im je “špicname” kako se to ovde kod nas u Banatu kaže - ističu meštani Srpske Crnje.

Policija je i dalje u kući S. M. i pokušava da utvrdi sve okolnosti ovog slučaja. Inače, S. M. izdržava kaznu kućnog zatvora uz nanogicu.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike