Strah za sudbinu mladića iz Srpske Crnje: Izgubio 40 odsto kože, a sada ga čeka novi izazov

02.12.2023

14:55

0

Prava drama odigrala se sinoć u Banatu

Strah za sudbinu mladića iz Srpske Crnje: Izgubio 40 odsto kože, a sada ga čeka novi izazov
vatra požar profimedia-0180176305 - Copyright Profimedia

Mladić A.T. (26) iz Srpske Crnje, koga je, kako se sumnja, majka polila benzinom i zapalila, nalazi se u Univerzitetsko kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu.

Ovaj nezapamćeni slučaj dogodio se sinoć oko 20 sati u Ulici kralja Aleksandra u Srpskoj Crnji. Mladić je došao kod majke S. M. (44) u posetu. Između njih je izbila žestoka svađa, a majka ga je polila benzinom i zapalila. Incidentu je prisustvovala još jedna osoba - Š. Lj. (58) emotivni partner majke koje se sumnjiči za ovaj zločin.

Ipak, kako bi saznali sve detalje, policija i tužilaštvo čekaju da se mladić oporavi. Njemu je od opekotina stradalo 40 odsto kože.

- Pacijent A. T. je primljen u UC UKCV dana 01.12.2023. zbog opsežnih opekotinskih povreda u teškom opštem stanju. Po prijemu u UKCV i inicijalnom primarnom hirurškom tretmanu opekotinska povreda pacijent je smešten na Kliniku za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola UC UKC gde se dalje sprovodi intenzivan konzervativni tretman i monitoring - rekao je Siniša Knežević PR Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike