Potresna ispovest braće i sestara mladića kog je zapalila majka: Ostavila je nas osmoro zbog ljubavnika, a mi nadničimo

02.12.2023

15:31

0

Braća i sestre povređenog A. T. brinu šta će biti sa njima

Potresna ispovest braće i sestara mladića kog je zapalila majka: Ostavila je nas osmoro zbog ljubavnika, a mi nadničimo
Zapaljen mladić - Copyright Printscreen/Facebook/A.T.

Brat i sestra zapaljenog mladića A. T. (26) očajni su zbog nesreće koja je zadesila njihovu porodicu. Kažu, majka S. M. (44) je oduvek bila sklona nasilju i da je pod dejstvom alkohola pravila probleme. Nedavno, kada su joj u posetu došli A. T. sa bratom, pokušala je da ih zapali.

- Majka je to. Bez obzira šta radila. Ona je naša mama. Ostavila je nas osmoro dece sa tatom i započela vezu sa Š. LJ. (58). Naravno da nam je žao zbog toga i nadali smo se da će se smiriti ali se ispostavilo da je Š. LJ. takođe alkoholičar i da je samo nastavila da pravi probleme. Eto sada služi kaznu zbog nanošenja teških povreda. Da je dobila kaznu zatvora ništa se od ovoga ne bi dogodilo - priča za Milan, mlađi brat A. T.

Objašnjava da su vest o tragediji saznali tek kasno sinoć kada su im prvo javili da je A. T. odvela policija.

- Rano smo ustali jer i mi sa bratom idemo u nadnicu jer nemamo drugih prihoda. To nam je jedini način da preživimo. Njega nije bilo kod kuće i primili smo vest da ga je odvela policija. Bili smo začuđeni jer je naš brat miran i dobar i nikome ništa nažao ne bi učinio. Onda je usledio šok jer smo čuli da je u stvari povređen i da ga je odvezla Hitna pomoć u pratnji policije. Još ne možemo da dođemo k sebi - skrušeno priča.

Njegova sestra Danijela dodaje da A. T. ne bi mrava zgazio i da su ga meštani Srpske Crnje zbog toga cenili i poštovali.

Kućni zatvor zbog teških povreda

Majka S.M. izdržava kaznu kućnog zatvora bez elektronskog nadzora zbog krivičnog dela nanošenje teških povreda. Meštani i komšije nemaju ni jednu lepu reč za nju dok za njenog sina imaju samo reči hvale.

- Pitajte koga hoćete da ne bude da nisam objektivna jer mi je brat. Stvarno nikada nikome ništa nažao nije uradio. Svi idemo u nadnicu i snalazimo se kako bi prehranili nas i našu mlađu braću i sestre. A on se trudio i drugima da pomogne. Da se nađe komšijama ako im treba neka pomoć, ako treba nešto da se uradi. Divan je. A što se naše mame tiče… Ne bih to da komentarišem, ne zamerite. Još smo svi u šoku i nadamo se da će se naš brat izvući - priča zabrinuta sestra.

Kako kažu u Kliničkom centru Vojvodine, A.T. je u teškom stanju pod stalnim nadzorom lekara. Izgorelo mu je 40 odsto kože i pod stalnim je nadzorom lekara Klinike za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola UC UKC u Novom Sadu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike