Švercovali smesu za nargile, pa uhapšeni: Sakrivena u ambalaži betonskih blokova koje je trebalo da prevezu u Rumuniju! (FOTO)

04.10.2022

09:24

0

U dva kamiona otkrivena roba bez dokumentacije, a iza rešetaka smešteni D. B. I A. B.

Švercovali smesu za nargile, pa uhapšeni: Sakrivena u ambalaži betonskih blokova koje je trebalo da prevezu u Rumuniju! (FOTO)
5(12) - Copyright Foto: MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Upravom granične policije, Policijskom upravom u Zrenjaninu i Upravom carina, a po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, zaplenili su oko 10 tona smese za nargilu i uhapsili D. B. (60) i A. B. (38) zbog sumnje da su počinili krijumčarenje.

Policija je na graničnom prelazu Srpska Crnja u kamionima kojima su upravljali osumnjičeni, faktički zaposleni u jednom privrednom društvu iz Novog Pazara, pronašla smesu za nargile, bez odgovarajuće dokumentacije, sakrivenu u ambalaži betonskih blokova, koje je trebalo da prevezu u Rumuniju.

Pregledom teretnog vozila kojim je upravljao D. B. policijski službenici zaplenili su 4.860 kilograma, a u kamionu kojim je upravljao A. B. 5.070 kilograma smese za nargile različitih aroma.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu,

biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike