E ovo su kazne! Sudija već presudio pijanom i bahatom vozaču

01.12.2023

13:02

0

Autor: 24sedam

Pršte kazne u Sremskoj Mitrovici

E ovo su kazne! Sudija već presudio pijanom i bahatom vozaču
Copyright MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici otkrili su trojicu vozača koji su učinili prekršaj nasilnička vožnja, dvojicu da su bili pod uticajem droge i jednog vozača bez položenog ispita.

Vozač (54) "forda" je upravljao vozilom sa 4,00 promila alkohola, a prekršajni sudija izrekao mu je kaznu od 130.000 dinara, devet meseci zabrane upravljanja automobilom i kaznu rada u javnom interesu od 240 časova.

U Rumi, patrola je isključila iz saobraćaja 64-godišnjaka koji je vozio "pežo" sa 2,22 promila alkohola i vozača (35) "opela", pozitivnog na kokain i amfetamin, a u Pećincima vozača (21) "fijata" pod dejstvom kanabisa.

Na području Sremske Mitrovice, saobraćajna policija je zaustavila 24-godišnjaka koji je upravljao "opelom" brzinom od 174,9 kilometara na čas. Prekršajni sudija mu je izrekao kaznu od 140.000 dinara, 15 kaznenih poena i devet meseci zabrane upravljanja automobilom.

Na području Sremske Mitrovice otkriven je i tinejdžer (16) koji je vozio neregistrovani "fijat" bez položenog vozačkog ispita i protiv njega će biti podneta prekršajna prijava.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike