Prijatelji progovorili o ljubavnici krvnika iz Kruševca: Ceo život borba, a razvela se u petak

14.11.2023

18:57

0

Još kao devojčica od 14 godina povredila je desnu ruku i nije mogla da je koristi, kaže Jovan Savković iz Kruševca

Prijatelji progovorili o ljubavnici krvnika iz Kruševca: Ceo život borba, a razvela se u petak
Mesto pokušaja ubistva Ivane K. u Kruševcu - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Ivana K. (44), koju je juče ujutro u naselju Rasadnik u Kruševcu u glavu upucao vanbračni partner Zoran Ristić (52), od supruga sa kojim ne živi nekoliko godina, zvanično se razvela u petak.

Dok se lekari u UKC Niš bore za njen život nakon teškog ranjavanja, njeni prijatelji su očajni što je doživela takvu sudbinu. Podvlače da nije imala lak život, da je rano ostala bez oca, a sa majkom se iz rodnog Aleksinca preselila u Kruševac pre dvadesetak godina.

- Ona je pre svega dobar drugar, nema čoveka kome nije pomogla i to će vam reći svi njeni prijatelji. A nije joj bilo lako. Još kao devojčica od 14 godina povredila je desnu ruku i nije mogla da je koristi. Ipak, čistila je kuće, lokale, radila je po firmama, a od pre mesec dana počela je da radi u prodavnici. Samo je pokušavala da zaradi neki dinar - svedoči Ivanin drug Jovan Savković iz Kruševca.

Printscree/Facebook
Zoran Ristić sa suprugom Vesnom i ljubavnicom Ivanom K.

Savković nije imao prilike da upozna Zorana Ristića, koji je posle pokušaja ubistva u Rasadniku, usmrtio suprugu Vesnu (50) kod kamenoloma nedaleko od Kukljina i na kraju presudio sebi između Milutovca i Stragara. O njima je čuo samo iz priča.

Drugi prijatelji, koji su poznavali Ivanu i njen život, otkrivaju i nove detalje.

- Ona se formalno razvela u petak, iako sa suprugom nije živela zajedno možda pet-šest  godina. On je radio u Nemačkoj, a vratio se krajem prošle godine u Srbiju. Tokom zime je živela u tom stanu u Rasadniku ispred koga je upucana i to zimi, zbog centralnog grejanja, dok je leti uglavnom boravila kod prijatelja u Dedini - priča jedan njen prijatelj.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike