Emotivni status sestre na godišnjicu ubistva: Ovo je žena Darka Miličića objavila o novom Kneletu

24.11.2023

14:31

0

Zorana je objavila fotografiju sa bratom na kojoj poziraju još dok su bili deca

Emotivni status sestre na godišnjicu ubistva: Ovo je žena Darka Miličića objavila o novom Kneletu
Marko Markuš i Zorana Miličić - Copyright Printscreen/Facebook/Marko Markus Printscreen/Instagram/

Atraktivna Zorana Miličić, supuga proslavljenog košarkaša Darka Miličića, kojoj je pre tačno šest godina nepoznati egzekutor u sačekuši ubio brata Marka Markuša (29) u Novom Sadu oprostila se od njega emotivnom porukom i fotografijom na društvenim mrežama.

Brutalna likvidacija se dogodila 24. novembra 2017. godine oko 21.30 sati na parkiralištu ispred teretane u ulici Hajduk Veljkovoj, naspram zadnjeg ulaza u Klinički centar Vojvodine. Napadač ga je izrešetao iz "škorpiona", a potom pobegao. Markuš, koji je nekoliko meseci ranije izašao iz zatvora, potom je kolima prevezen u bolnicu gde je preminuo.

Zorana Miličić je prvo na svom Instagram profilu objavila potresni citat verovatno aludirajući na porodičnu tragediju koja ih je pre šest godina zavila u crno.

- Smej se tako glasno da se i tuga smeje zbog tebe. Bori se tako snažno, da čak i vera prihvati poraz. Voli tako iskreno, da se i mržnja skloni sa puta - napisala je u prvoj objavi supruga proslavljenog košarkaša.

Nakon toga usledila je fotografija na kojoj se može videti kako sa bratom pozira još dok su bili deca, a pored je stavila i simbolično crno srce.

Ovo nije prvi put da se Zorana šalje poruke o bratu, jer je i ranije na svaku godišnjicu uputila poneku potresnu reč. Isto je radila i danima nakon što je ubijen.

Markuš, koga su zvali novi Knele, živeo je brzo, ludo i raskalašno, o čemu su svedočili mnogobrojni privatni video snimci, kao i fotografije na društvenim mrežama.

Markuš je bio sin bivšeg policajca, ali i dobro poznat po kriminalnim radnjama i nekoliko puta je osuđivan. 

Likvidacija je bila unapred isplanirana, a napadač je pratio žrtvu koju je kobnog dana iz mraka izrešetao sa sedam hitaca kada je nakon utakmice pokušao da uđe u svoj "mercedes", parkiran ispred teretane. Egzekutor je navodno, imao i pomagača. Do danas napadač nije uhapšen, a motiv ubistva je nepoznat.

Košarkaški as Darko Miličić je bio u dobrim odnosima sa ubijenim šurakom i često su izlazili u provod. Nakon likvidacije izjavio je da njegova supruga nije mogla da utiče na to čime će se baviti njen brat.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike