Milena Radulović stigla u Palatu pravde! Glumica spremna da se suoči sa Mikom Aleksićem

19.10.2023

10:48

0

Danas će Milenu Radulović ispitivati Miroslav Aleksić

Milena Radulović stigla u Palatu pravde! Glumica spremna da se suoči sa Mikom Aleksićem
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Glumica Milena Radulović stigla je u Viši sud gde, kao oštećena u postupku protiv Miroslava Aleksića, optuženog za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole, treba da nastavi svedočenje. Uz nju je momak, kao i glumaca Milana Marića i Andrije Miloševića sa suprugom Sandrom Tomić.

Radulovićeva je pre mesec dana, kada je bilo prethodno suđenje, počela da odgovara na pitanja advokata odbrane.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

 

Optuženi Aleksić je, takođe, stigao u sud i to u društvu bivšeg fudbalera Duleta Savića. Ispred Palate pravde, kao i prethodni put, stoje aktivisti sa transparentom na kom piše "Verujemo Mileni Radulović".

ATAImages/ Antonio Ahel
 

 

 

Advokat se podsmevao

Aleksićev advokat se prošlog puta glasno smejao tokom čitavog suđenja, a tome pridružio Aleksić i nekolicina ljudi iz publike. Radulovićeva je tada rekla da ostaje pri svom iskazu, a suđenje je od početka počelo burno i ubrzo je vanredno prekinuto nakon što je advokat Aleksića počeo da viče na sudiju i žali se da ga Milena Radulović ispravlja nakon što je pogrešno citirao njene reči?!

Aleksić se brani sa slobode pošto mu je 10. marta prošle godine ukinut kućnog pritvora u kom je bio od 10. septembra 2021. godine. On je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju, i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takode kvalifikovana u produženom trajanju.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

 

Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke. Uhapšen je 16. januara 2021. godine i do 10. septembra je bio u pritvoru, koji mu je tada zamenjen kućnim pritvorom uz elektronski nadzor, nakon čega mu je 10. marta prošle godine ukinut i kućni pritvor. 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike