Ubici Luke Žižića sude za novi zločin: Evo kog ugostitelja je "overio" (FOTO)

21.11.2023

13:58

0

Autor: 24sedam

Podignuta nova optužnica za ubicu Luke Žižiža

Ubici Luke Žižića sude za novi zločin: Evo kog ugostitelja je "overio" (FOTO)
Stefan Milašinović - Copyright Facebook

Stefan Milašinović (24) iz Kraljeva, nedavno osuđen na 20 godina zatvora za ubistvo Luke Žižića 28. aprila 2022. godine u Novom Beogradu, optužen je za još jedan zločin!

Sada će mu se suditi u Višem sudu u Kragujevcu za ubistvo Nikole Zečevića (38), zvanog Zeka, počinjeno 12. februara 2022. godine, ali i za nedozvoljeno nošenje oružja.

Printscreen/Društvene mreže
Nikola Zečević Zeka

Zečević, koji je ranije robijao zbog pucnjave i ranjavanja u Kragujevcu, ubijen je nedaleko od svoje vile "Jelena". Na trotoaru mu je sa leđa pritrčao ubica sa fantomkom na glavi i ispalio više metaka. Kada je pao, pucao mu je i u vrat. Žrtva je preminuo na putu ka bolnici.

Milašinović je u Beogradu osuđen za teško ubistvo Žižića. Tužilaštvo je tražilo doživotni zatvor, ali mu je sud presudio za blaže delo. On je priznao to ubistvo, s obzirom da je snimljen, identifikovan i da je na mestu zločina ostavio brojne DNK tragove.

24sedam/M.S.
U Luku Žižića ispalio smrtonosne hice u Novom Beogradu

 

U Žižićev kafić ušao je u radničkom odelu, sa hirurškom maskom na licu i rukavicama na rukama i učtivo zamolio da ode u toalet.Vratio se posle dva minuta, prišao Lukinom stolu i u njega ispucao najmanje sedam metaka. Pogodio ga je u glavu, vrat, telo. Lukin brat i prijatelji su ga napali i savladali, skinuli mu masku, oteli pištolj, ali se izmigoljio i pobegao. Uhapšen je sedam dana kasnije u brvanari u Kraljevu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike