Gašić obišao pripadnike MUP u Pirotu: Srpska policija ima nultu toleranciju prema svakoj vrsti kriminala

20.11.2023

22:32

0

Kako je rekao ministar Gašić, 95 odsto migranata dolazi u Republiku Srbiju iz pravca Republike Bugarske i Severne Makedonije

Gašić obišao pripadnike MUP u Pirotu: Srpska policija ima nultu toleranciju prema svakoj vrsti kriminala
Copyright Tanjug/OMK MUP Republike Srbije/Nikola Mladenović

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao je pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu i Regionalnom centru granične policije prema Bugarskoj koji učestvuju u akcijama suzbijanja iregularnih migracija i istakao da se policija neće povući sa tog područja, kao ni sa Horgoša, sve dok i poslenji krijumčar ne bude pronađen i uhapšen, saopšteno je večeras iz MUP-a.

Kako je rekao ministar Gašić, 95 odsto migranata dolazi u Republiku Srbiju iz pravca Republike Bugarske i Severne Makedonije, te da će pripadnici MUP-a preduzeti sve mere i radnje kako bi se sprečili prelasci iregularnih migranata u našu državu.

Tanjug/OMK MUP Republike Srbije/Nikola Mladenović
 

Takođe, ministar Gašić sastao se i sa komandantom Žandarmerije Sašom Kosovićem, nakon čega je konstatovao da policija na ovom području posvećeno radi i ulaže maksimalne napore baš kao i na severu naše države da bi očuvala bezbednost svih građana, s obzirom na povećan priliv migranata.

Tanjug/OMK MUP Republike Srbije/Nikola Mladenović
 

Naglasio je da srpska policija ima nultu toleranciju prema svakoj vrsti kriminala, kao i da će biti istrajna i odlučna u borbi protiv krijumčarenja migranta.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike