Pobuna meštana u Milutovcu: Pišemo peticiju, nećemo da Vesna bude sahranjena pored muža krvnika

14.11.2023

10:06

0

Ni sveću nije zaslužio da mu se upali, kaže jedna komšinica

Pobuna meštana u Milutovcu: Pišemo peticiju, nećemo da Vesna bude sahranjena pored muža krvnika
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Zoran Ristić (52), koji je juče pokušao da ubije ljubavnicu Ivanu K. (44), a zatim usmrtio suprugu Vesnu (50) i kasnije presudio sebi u obruču policije, kako 24sedam saznaje, biće sahranjen na seoskom groblju u rodnom Milutovcu. Žitelji tog sela nadomak Kruševca šokirani su Zoranovim krvavim pirom, a posebno žale za Vesnom, za koju kažu da je bila privržena suprugu, deci i unucima i dobra žena.

- Ni sveću nije zaslužio da mu se upali. Žao mi je Vesne. Nisu razvedeni, ali mi ovde mislimo da ne bi trebalo da se sahrani pored njega. Neka je sahrane u drugom delu groblja, a ne pored krvnika koji je ubio. Mislili smo da to kažemo njegovoj porodici, ali nije trenutak. I sami su potreseni onim što je napravio. Neki predlažu da pišemo peticiju da Vesna ne bude sahranjena pored njega - priča komšinica Zoranove famiije u Milutovcu.

Facebook
Zoran Ristić

Ristić je juče, oko 6.45 časova, kod garaža u Kruševcu pucao u glavu ljubavnici Ivani, koja je krenula na posao. Iako teško ranjena, uzela je mobilni telefon i pozvola policiju i da im objasni šta se dogodilo. Rekla je da će da ubije suprugu, a zatim i roditelje i da se tamo zaputio. Kruševačka policija sa jedne strane, i trstenička s druge, opkolili su ga između sela Stragari i Milutovac. Ali, presudio sebi - pucnjem u glavu.

Printscree/Facebook
Zoran Ristić sa suprugom i ljubavnicom

Beživotno telo Vesne Ristić, pronađeno je 8.30 časova, kod kamenoloma "Majdan", nedaleko od sela Kukljin. I njoj je Zoran pucao u glavu. Na licu mesta zatekli smo tragove policijske trake za uviđaj, odbačene rukavice i veliku lokvu krvi. 

Bili su, kako tvrde komšije, 30 godina u braku. Do pre dve godine živeli su u Milutovcu u kući njegove porodice. Imali su dve odrasle ćerke koje su udate i imaju decu. Pre dve godine on je dobio posao u Kruševcu i tada su se preselili u grad. Zoran je ubrzo počeo vezu sa Ivanom, koja je prijateljica njegove žene. Od tada je na društvenim mrežama objavljivao fotografije sa njom i kako je grli. Na mnogim slikama je i njegova žena koja je sve to trpela, osmehivala se i pravila se da nušta ne zna.

Zoran je, objašnjavaju naši sagovornici, sve manje krio da je u vezi sa Ivanom. Pre godinu dana izbacio je Vesnu iz stana u Kruševcu. Tada je neko vreme radila na Goču i tamo živela. Njen otac, koji je iz susednog sela, iznajmio joj je stan u Kruševcu u kom je živela. Za to vreme, Zoran je počeo vanbračnu zajednicu sa Ivanom.

Meštani Milutovca tvrde da je Zoran i ranije imao ljubavnice, kao i da iver ne pada daleko od klade, jer su i njegovi otac i deda imali švalerke, a njihove žene su na to ćutale i trpele..

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike