Uhapšen i navijač Zemuna: Sa fantomkom nasrnuo na golmana Rada! (FOTO/VIDEO)

11.11.2023

23:07

0

M. R. (20) osumnjičen je za nasilničko ponašanje, a ranije su uhapšeni vođa i navijač Rada Dragan S. i B. Đ.

Uhapšen i navijač Zemuna: Sa fantomkom nasrnuo na golmana Rada! (FOTO/VIDEO)
Tuča na današnjoj utakmici Zemun-Rad - Copyright Printscreen/ Youtube/Fudbalski savez Beograda

Na utakmici Prve lige Srbije Zemun-Rad izbila je danas tuča, a policija je pored vođe i navijača Rada, Dragana S. (51) i B. Đ. (40), uhapsila i navijača Zemuna M. R. (20). On je, kako nezvanično saznajemo, osumnjičen da je napao golmana Rada, posle čega je nastala makljaža na terenu.

Navijači Zemuna sa fantomkama na glavama upali su na teren i pretukli golmana, koji je, prema nezvaničnim informacijama, prevezen u Urgentni centar sa povredama glave. Utakmica je, inače, prekinuta u 17. minutu i nije nastavljena. Fotografiju navijača sa fantomkama koji napadaju golmana objavio je na svom Instragram profilu FK Rad.

 

 

Posle incidenta, Taurunum bojs, kako se zovu navijači Zemuna, pohvalili su se slikama na svom Instagram nalogu, na kojima se vidi kako maltretiraju golmana FK Rad.

 

 

Žandarmerija je intervenisala, a navijač FK Zemuna je zadržan u policiji zbog nasilničkog ponašanja.

Dragan S., vođa navijača Rada, da podsetimo, uhapšen je zbog sumnje da je pretukao pripadnika Žandarmerije na utakmici Zemun - Rad, a zajedno sa njim lisice su stavljene i navijaču Rada B. Đ.

 

 

Vođa navijača Rada odranije je poznat policiji i pravosuđu. Reč je, kako saznajemo, o Draganu S., koji je bio optužen za ubistvo Ivana Pavlovića 22. septembra 1994. godine u kafiću na Voždovcu. Tom prilikom, bili su ranjeni Aleksandar Mandić i Mihajlo Nenadić.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje od 48 sati, posle čega će biti privedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu. Oni su, kako se sumnja, počinili krivično delo nasilje na sportskoj priredbi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike