Uhapšen huligan: Navijač Partizana šutnuo žandarma na tribini u toku utakmice protiv AEK Larnaka

19.10.2022

07:23

0

Autor: 24sedam

Uhapšeni muškarac sumnjiči se za krivično delo nasilja na sportskim manifestacijama

Uhapšen huligan: Navijač Partizana šutnuo žandarma na tribini u toku utakmice protiv AEK Larnaka
344071_aek_orig - Copyright MN Press

N. K. (23) uhapšen je zbog sumnje da je 11. avgusta na tribini u toku utakmice Partizan - AEK Larnaka šutnuo pripadnika Žandarmerije.

Beogradska policija u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom nastavila je borbu protiv huliganizma na sportsakim priredbama, prenosi TV Pink.

Uhapšeni muškarac sumnjiči se za krivično delo nasilja na sportskim manifestacijama. Dosad nije osuđivan.

Podsetimo, nakon događaja na ovoj utakmici oglasilo se i Više javno tužilaštvo u Beogradu.

U saopštenju su naveli da su "policiji podneli zahtev za prikupljanje obaveštenja povodom događaja tokom i posle utakmice odigrane 11. avgusta 2022. godine na stadionu FK Partizan između epika FK Partizan i FK AEK iz Larnake, nakon što mu je danas dostavljen izveštaj policije o toj sportskoj manifestaciji."

Takođe, naveli su da je naložena identifikacija muškarca koji je u 44. minutu na istočnoj tribini stadiona nogom udario jednog od pripadnika Žandarmerije i podnošenje krivične prijave protiv njega zbog krivičnog dela Nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi.

- Takođe je naloženo da se identifikuje fotoreporter kojeg je napao igrač AEK-a N. T., kako bi se izjasnio o razlogu i načinu napada, kao i da li je zadobio neke telesne povrede tom prilikom. Zahtevom je naloženo i da se utvrdi identitet četiri lica koja su nakon završetka utakmice neovlašćeno ušla u teren u trenutku kada su igrači FK Partizan došli do južne tribine, kao i da se utvrdi da li su se ta lica fizički ili verbalno sukobila sa drugim licima - stoji u saopštenju VJT.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike