Naslednik imperije Kosmajac voleo poznate lepotice: Ove dame su bile u zagrljaju mladog Lazara!

09.11.2023

22:05

0

Glumica Mirka Vasiljević, pevačica Marina Tadić i bivša manekenka Bojana Rajić bile su u vezi sa sinom Dragoslava Kosmajca

Naslednik imperije Kosmajac voleo poznate lepotice: Ove dame su bile u zagrljaju mladog Lazara!
Ilustracija - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović ATAImages/A.A./M.M.

Lazar Kosmajac, sin kontroverznog biznismena Dragoslava Kosmajca, koji je preminuo 2020. godine od korona virusa, opomenut je sa tri bombe bačene na kuću na beogradskoj Zvezdari. Iza napada je navodno devojka, fatalna plavuša poznata u beogradskom podzemlju.

Kosmajac je oženjen i čeka dete, a prethodno je imao romanse sa brojnim poznatim damama. Među njima su, po medijima, glumica Mirka Vasiljević, pevačica Marina Tadić i bivša manekenka Bojana Rajić.

Najpre je dospeo u javnost zbog veze sa Mirkom Vasiljević, sadašnjom ženom eks fudbalera Vujadina Savića. Lepa glumica je nakon svog punoletstva otpočela romansu sa Lazarem Kosmajcem sa kojim se upoznala u privatnoj srednjoj školi gde su oboje pohađali. Par je nekoliko meseci bio u turbulentnoj vezi da bi potom svako krenuo svojim putem. Glumica je ubrzo nakon toga srela Savića i sa njim zasnovala porodicu, a imaju četvoro dece.

 

Printscreen/Pink TV
Mirka Vasiljević

 

Iako o intimnim detaljima retko priča, njena mladalačka ljubav podstakla je mnoge naslove, a Mirka koja nije demantovala glasine o ljubavi sa sinom Dragoslava Kosmajca stavila je jasno do znanja da se u prošlost ne vraća.

Upoznao ih fudbaler

- Uvek rado odgovaram na pitanja koja se tiču mog posla i ona o suprugu i deci. Ne želim međutim da pričam o nečemu što je deo prošlosti i što se dešavalo u srednjoj školi. Nije da izbegavam da pričam o tome jer sam posebna, već je to totalno degutantno - rekla je glumica na pitanje o Kosmajcu.Pop pevačica Marina Tadić navodno je bila u vezi sa sedam godina mlađim Lazarom Kosmajcem i to 2014. u vreme kada je uhapšen u Herceg Novom. Njihova romansa, kako su pisali mediji, počela je dve godine ranije kada ga je Tadićeva upoznala preko poznatog fudbalera s kojim je takođe bliska.

Vila, bazen, osmatračnica i kuća za poslugu

Velelepna kuća na beogradskoj Zvezdari, gde su bačene tri bombe za 24 sata, zapala je za oko javnosti još kada je 2014. godine Dragoslav Kosmajac priveden. Sa policijskog snimka videlo se u kakvom raskošu živi. U središtu imanja je šestospratna kuća od 2.500 kvadrata, u dvorištu je bazen sa skakaonicama i letnjikovcem sa letnjom kuhinjom. Tu je i sportska hala, kuća u kojoj boravi posluga, ali i osmatračnica sa garažama.

Otkad je kročila na muzičku scenu Srbije, Marina vešto krije svoje veze, ali za Kosmajca se saznalo jer su nekoliko puta viđeni na Crnogorskom primorju. Mesec dana su proveli u Budvi, na jahtama i skrivenim plažama, dok su se u večernjim časovima provodili po klubovima. Očigledno je da Kosmajac voli poznate žene, a priča se da još neke pevačice nisu ostale imune na njega.

Nataša Bekvalac im posvetila pesmu

Posle raskida, Tadićeva i Kosmajac nisu ostali u kontaktu i svako je krenuo na svoju stranu. Marina Tadić, posle Lazarovog hapšenja u Crnoj Gori prokomentarisala je samo da su prijatelji i da je u novinama pročitala da je uhapšen. U to vreme uveliko se pisalo o njihovoj romansi. 

ATAImages/ Mateja Stanisavljević
Marina Tadić

Za Marinu je na početku karijere kružila priča da je veoma bliska i sa Darkom Šarićem, u čijim klubovima je nastupala. On joj je, navodno, finansirao prvi CD. Pored toga, njeno ime povezivali su i sa bivšim fudbalerom Matejom Kežmanom, ali su to demantovali i otkrili da su samo bliski prijatelji, koji su se jedno drugom našli u teškim situacijama.

ATAImages/Antonio Ahel
Bojana Rajić

I manekenka Bojana Rajić uživala je u vezi sa 10 godina mlađim dečkom Lazarom Kosmajcem. Oni su razmenjivali nežnosti i strasne poljupce u noćnom provodu u Novom Sadu. Tada su došli u Novi Sad na nastup Nataše Bekvalac i smestili se u jedan od centralnih separea. Ponašali su se kao i svaki zaljubljeni par - ljubili se, razmenjivali nežnosti i igrali.

Bojana je Lazara sve vreme grlila i mazila, dok je on nju ljubio u vrat. Uopšte se nisu trudili da sakriju da su u vezi i da ih možda neko ne uslika. Bekvalčeva im je posvetila jednu pesmu na nastupu. Specijalno za njih dvoje Nataša je otpevala pesmu "Deset mlađa“, koja je Bojanu posebno pogodila, s obzirom na to da je Lazar toliko mlađi od nje. Iz diskoteke su izašli među poslednjima, i to ruku pod ruku. Bili su tada u vezi već nekoliko meseci.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike