Muž ubica se nagodio sa tužilaštvom: Bejzbol palicom razbio ženu, pa detetu dao 20 dolara

28.10.2023

12:21

0

Autor: 24sedam

Srbin se nagodio da ima uslovni otpust posle 21 godine robije

Muž ubica se nagodio sa tužilaštvom: Bejzbol palicom razbio ženu, pa detetu dao 20 dolara
Copyright Printskrin/facebook

Slobodan Miljuš (41), Srbin iz Like, osuđen je na kaznu doživotnog zatvora jer ga je sud u Sjedinjenim Američkim Državama proglasio krivim za ubistvo supruge Zvjezdane Bencun.

Slobodan je ženu, sa kojom je bio 17 godina u braku, ubio bejzbol palicom u kući u kojoj su živeli sa maloletnim sinom.

Presuda je usledila, nakon finalnog pretresa koji je bio u septembru, kada se izjasnio krivim za prvostepeno ubistvo. Osuđen je na maksimalnu kaznu, ali sa mogućnošću uslovnog otpusta nakon odslužene 21 godine.

Miljuš se sa sudom dogovorio oko dužine kazne na ročištu na kojem je priznao krivicu. Prilikom izricanja presude ni zamenik branioca, ni zamenik tužioca nisu imali ništa da dodaju, a osuđeni Srbin je na pitanje da li želi nešto da kaže, rekao:

- Ne sudija.

Sud je odredio da osuđenik mora da isplati i 5.000 dolara na osnovu resititucije.

 

 

Slobodan Miljuš osuđen je zbog ubistva supruge 17. maja 2019. godine u Las Vegasu. Zvjezdanu je udario narandžastom bejzbol palicom u u kući, a ona je ostala na podu da krvari. Neposredno nakon toga, njihov sin se vratio kući i zatekao okrvavljenu majku, dok mu je otac sedeo isprljan krvlju.

Otac je dao dečaku 20 dolara i rekao mu da beži iz kuće. On je odmah otrčao na benzinsku stanicu i pozvao Hitnu pomoć. Akcija policije odmah je pokrenuta, a specijalci su upali kroz prozor i zatekli su Miljuša kako sedi pored tela supruge sav prekriven krvlju, pišu američki mediji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike