Bunardžija napastvovao mog bolesnog sina (14): Bolna ispovest majke zlostavljanog dečaka

25.10.2023

15:55

1

Skinuo je donji deo trenerke i veš mom sinu i onda ga dodirivao po polnom organu, priča Dijana M.

Bunardžija napastvovao mog bolesnog sina (14): Bolna ispovest majke zlostavljanog dečaka
Ilustracija - Copyright Profimedia

Dijana M. iz sela Pambukovica kod Uba u bolnoj ispovesti tvrdi da je izvesni Dule, koji radi kao bunardžija u tom kraju, čak u dva navrata seksualno zlostavljao njenog sina Lazara M.

- Sin mi je silovan! Ima četrnaest godina i dete je sa posebnim potrebama. Pedofil monstrum je na slobodi, krije se, a ja sam na ivici nervnog sloma, jer ne znam kako da pomognem mom nemoćnom detetu, koje od straha više niti spava, niti jede kako treba - rekla je neutešna žena.

- Prvi put, 20. oktobra oko 17.30 časova, Dule je povezao svojim "fijatom puntom" mog sina, koji je prethodno bio kod drugara u Ubu, do sela u kojem živimo. Kada su stigli nadomak sela, Dule je u obližnjem šumarku zaustavio auto. Skinuo je donji deo trenerke i veš mom sinu i onda ga dodirivao po polnom organu i gurao mu prst u anus. Moj sin se opirao, molio ga da to ne radi, ali nije vredelo - priča majka.

Dečakov košmar, po njenim rečima, trajao je desetak-petnaest minuta, a kada je bunardžija završio "posao", zapretio je Lazaru da slučajno nikome ništa ne govori o onome što se desilo.

Sutradan, Dule je najnormalnije došao kod njih u kuću i nastavio sa kopanjem bunara, u čemu su mu pomagali dečakov otac, pa i sam Lazar.

Težak život

Dijana M. kaže da je njen život na selu i u braku veoma težak.

- Imam sedmoro dece, od kojih su neki već poudati, oženjen. Lazar mi je miljenik, valjda zato što je dobro, ali bolesno dete. Ne dam nikome da ga dira i zlostavlja. Moj život nimalo nije bio lak. Gledala sam da nekako decu othranim i izvedem na pravi put, i to pored muža alkoholičara. Umeo je da bude i nasilan, te je moguće da će nadležni i njemu izreći neku bezbednosnu meru, kako bismo mogli da nastavimo mirno da živimo. A to kakav je otac dovoljno govori da mu je i sad važnije da se završe radovi na kopanju bunara, nego bezbednost sopstvenog deteta.

Ali, kako tvrdi majka Dijana, njen sin je istog dana ponovo doživeo istu neprijatnost:

- Bio je kod druga i na povratku kući naišao je Dule. Ponudio je Lazaru da ga poveze, čemu se dete nije protivilo, s obzirom na to da je dug put. Opet je bio napastvovan, ali mu je Dule sada rekao da ništa ne govori roditeljima, jer će sve poubijati!

Nakon svega, Dule je, navodno, te večeri nastavio sa radovima, dok je dete otišlo u kuću, da bi nešto kasnije sve ispričao roditeljima. Čuvši to, Dule je negirao dečakovu priču, a zatim nestao.

- S obzirom na to da je ovo mala sredina, spakovala sam dete i krenula put Beograda. Bili smo na pregledu u Tiršovoj, gde lekari nisu kod Lazara kostatovali povrede, ali on je vidno uznemiren i uplašen i dalje. Posle toga, otišli smo u policijsku stanicu Savski venac i prijavili slučaj da nam je dete sa smetnjama u razvoju seksualno zlostavljano - rekla je majka.

Policija je napravila službenu belešku, uzete su izjave od oba roditelja i dečaka, a za bunardžijom se intenzivno traga.

Istraga o ovom nemilom događaju se nastavlja, ali još nije odlučeno hoće li je preuzeti Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu ili tužilaštvo u Valjevu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike