Oglasio se pevač povodom incidenta u Rakovici: "Nisam napadnut!" (FOTO)

21.10.2023

22:06

0

Autor: Mi. S.

Radnik obezbeđenja lokala S. G. (37) mačetom je posečen po stomaku

Oglasio se pevač povodom incidenta u Rakovici: "Nisam napadnut!" (FOTO)
Nenad Jovanović Blizanac - Copyright Printscreen/YouTube/Nenad Jovanovic Blizanac

Pevač Nenad Jovanović Blizanac (46) oglasio se na društvenim mrežama povodom incidenta u Rakovici kada je radnik obezbeđenja lokala S. G. (37) mačetom posečen po stomaku.

"Evo ovim putem da se obratim u vezi naslova na portalima vezanim za napad na mene. Niko me nije napao! Koliko sam i sam kasnije saznao incident koji nije imao nikakve veze sa mojim nastupom se dogodio u utorak nakon radnog vremena ispred lokala u kojem sam nastupao i nemkam informaciju da je bilo ko povređen. Hvala vam što brinete ali sve je ok", napisao je pevač na svom Instagram profilu.

Printscreen/Instagram/Nenad Jovanovic Blizanac
 

Vest da su pevač Nenad Jovanović i radnik obezbeđenja napadnuti mačetom 18. oktobra u večernjim satima ispred restorana "Lisac" u Ulici Pere Velimirovića u beogradskom naselju Rakovica pojavila se večeras.

Printscreen/Grand Magazin Tv Grand
Nenad Jovanović Blizanac

Kako su preneli mediji, to veče je navodno došlo do verbalnog konflikta između pevača i nepoznate osobe, nakon čega je napadnut radnik obezbeđenja restorana S. G., koji je stao u odbranu pevača.

Muškarac iz grupe nepoznatih napadača izvadio je mačetu i radnika obezbeđenja posekao po telu, i tako mu naneo povrede po stomaku.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike