Oči u oči: Susret Aleksić i Milene (FOTO/VIDEO)

19.09.2023

10:58

0

Autor: 24sedam

Susreli se tek u sudnici

Oči u oči: Susret Aleksić i Milene (FOTO/VIDEO)
Milena Radulović i Miroslav Mika Aleksić - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Milena Radulović je stigla u Palatu pravde pre svog nekadašnjeg učitelja glume Mike Aleksića. Susret njih dvoje je izbegnut pre suđenja jer je ona ušla u sudnicu u koju je desetak minuta kasnije došao u Aleksić.

Glumica, koja je u zgradu suda došla sa rediteljem Ognjenom Jankovićem, danas svedoči protiv Aleksića u procesu koji se vodi protiv njega za seksualno nasilje nad polaznicama škole glume koju je vodio.

 

 

Optužnicom protiv Aleksića je obuhvaćeno sedam devojaka žrtava Aleksića, suđenje je počelo u februaru 2022. godine, a do sada je svedočilo pet žrtava. Danas, Aleksić će se konačno suočiti sa Milenom Radulović, hrabrom glumicom koja je prva izašla u javnost i ohrabrila sve žrtve da prijave seksualno nasilje.

 

 

Svedočenje glumice Ive Ilinčić zakazano je 19. oktobar. Iva je jedina pored Milene istupila javno, a obe su naišle na ogromno podršku, prvenstveno svojih kolega.

 

 

Aleksić je uhapšen 16. januara prošle godine i do 10. septembra je bio u pritvoru, koji mu je tada zamenjen kućnim pritvorom uz elekronski nadzor, nakon čega mu je 10. marta ukinut i kućni pritvor.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike