Uzeli mu ključeve od kola, a on našao rezervne i dao ćerki! Detalji teške nesreće kod Šapca!

16.10.2023

18:28

0

Pre nesreće njih dvoje su bili na proslavi, a kako pričaju njegovi poznanici, on je bio pod dejstvom alkohola pa je dao ćerki da vozi

Uzeli mu ključeve od kola, a on našao rezervne i dao ćerki! Detalji teške nesreće kod Šapca!
Copyright Printscreen /Facebook/Pokrenimo Macvu

Radiša P. nastradao je u teškoj nesreći na putu Bogatić - Crna bara kada je automobil za čijim volanom je bila njegova ćerka sleteo sa puta i udario u drvo.

Pre nesreće njih dvoje su bili na proslavi, a kako pričaju njegovi poznanici, on je bio pod dejstvom alkohola pa je dao ćerki da vozi.

- U prethodnih nekoliko meseci je imao već dva udesa, dok je vozio pod dejstvom alkohola. To veče su ga rođaci odvezli sa svadbe i uzeli mu ključeve od vozila. On je našao rezervni ključ i ponovo izašao iz kuće, sa svojom ćerkom - počinje priču Radišin prijatelj.

Printscreen /Drustvene mreže
 

Kako on priča, životna priča Radiše je veoma teška. On je sa svojom suprugom i tri ćerke živeo kao podstanar, a živeli su od nadnice. U poslednjih godinu dana Radiša je išao da radi u Nemačku, kako bi izdržavao svoju porodicu.

- Imao je dosta braće, njegova majka nije bila sposobna da ih odgaja. Braća su raspodeljena po hraniteljskim porodicama. Znao je samo za jednog brata, sa kojim je ostvario kontakt, ali se on razboleo i umro. Praktično je odrastao na ulici. Njegova žena ima zdravstvenih problema, ali ide u nadnicu kako bi zaradila - priča Radišin blizak prijatelj.

Printscreen /Facebook/Pokrenimo Macvu
 

Kako ističe, ova porodica nije bila problematična, sve su stvarali poštenim radom, a Radiša je pokušavao da decu izvede na pravi put, uprkos svojoj teškoj i bolnoj životnoj priči.

Ipak, u noći između 14. i 15. oktobra Radiša i ćerka su sleteli sa puta i zakucali se u drvo. Prema prvim informacijama, sumnja se da je uzrok nesreće neprilagođena brzina.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike