Ovo je devojka (18) kojoj se lekari bore za život posle stravične nesreće kod Bogatića: Zakucala se u drvo, otac Radiša poginuo (FOTO)

15.10.2023

17:20

0

Autor: Mi. S.

Radiša P. (48) je poginuo, a njegova ćerka Danijela P. (18) prebačena je u Beograd i lekari se bore za njen život

Ovo je devojka (18) kojoj se lekari bore za život posle stravične nesreće kod Bogatića: Zakucala se u drvo, otac Radiša poginuo (FOTO)
Danijela P. - Copyright Printscreen/Facebook

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se oko tri sata ujutru kada je tinejdžerka, koja je bila za volanom automobila BMW 3, izgubila kontrolu nad vozilom i sletela sa magistralnog puta Bogatić - Crna Bara i zakucala se direktno u drvo.

Tom prilikom poginuo je Radiša P. (48) iz okoline Bogatića, suvozač u automobilu kojim je upravljala njegova ćerka Danijela P. (18) bez vozačke dozvole. On je od siline udarca preminuo na licu mesta, dok je njegova ćerka od zadobijenih povreda upala u komu.

Devojku je sa teškim telesnim povredama i u komi hitna služba Doma zdravlja iz Bogatića transportovala do šabačke bolnice, gde su se lekari borili da joj spasu život. Ona je potom iz šabačke bolniceprebačena za Beograd zbog ozbiljnosti povreda.

Prema kazivanju meštana sela iz kog su otac i ćerka, Radiša i njegova ćerka vraćali su se sa svadbe i on je odlučio da joj da kola da vozi jer je on navodno malo više popio. Nesreća se desila u trenutku pa on nije uspeo da reaguje. Navodno, tinejdžerka koja nema vozačku dozvolu i nije vešt vozač prebrzo je uletela u krvinu i bukvalno je ispravila i tako se direktno zakucala u drvo pored puta.

Kako su objasnile komšije ove porodice, otac i ćerka su se vraćali sa svadbe koja je bila u jednom restoranu u Bogatiću. Ostali članovi njihove porodice nisu bili sa njima na veselju, tačnije Radišina supruga i dve ćerke, odnosno majka i sestre povređene tinejdžerke.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike