On je poginuo kod Bogatića: Radiša (48) dao Danijeli (18) da vozi BMW, a ona sletela s puta i zakucala se u drvo! (FOTO)

15.10.2023

16:08

0

Autor: Mi. S.

Devojka je zadobila teške povrede i prebačena je u Beograd gde se lekari bore za njen život

On je poginuo kod Bogatića: Radiša (48) dao Danijeli (18) da vozi BMW, a ona sletela s puta i zakucala se u drvo! (FOTO)
Radiša sa suprugom i ćerkom Danijelom - Copyright Printscreen /Drustvene mreže

Radiša P. (48) iz okoline Bogatića poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada je automobil BMW 3 kojim je upravljala njegova ćerka Danijela P. (18) bez vozačke dozvole, sleteo s puta i zakucao se u drvo. Danijela je zadobila teške povrede i u komi je prevezena u Dom zdravlja u Bogatiću, odakle je prebačena u šabačku bolnicu, pa u Beograd, gde se lekari bore za njen život.

Nesreća se, da podsetimo, dogodila oko tri sata ujutru kada je tinejdžerka koja je bila za volanom izgubila kontrolu nad vozilom i sletela sa magistralnog puta puta Bogatić - Crna Bara i zakucala se direktno u drvo.

Printscreen /Drustvene mreže
Radišas P. sa ćerkama

Od siline udarca, njen otac koji je bio na mestu suvozača, preminuo je na licu mesta, dok je njegova ćerka od zadobijenih povreda upala u komu, a sada je iz šabačke bolnice transportovana za Beograd.

Prema kazivanju meštana sela iz kog su otac i ćerka, Radiša i njegova ćerka vraćali su se sa svadbe i on je odlučio da joj da kola da vozi jer je on navodno malo više popio. Nesreća se desila u trenutku pa on nije uspeo da reaguje. Navodno, tinejdžerka koja nema vozačku dozvolu i nije vešt vozač prebrzo je uletela u krvinu i bukvalno je ispravila i tako se direktno zakucala u drvo pored puta.

Kako su objasnile komšije ove porodice, otac i ćerka su se vraćali sa svadbe koja je bila u jednom restoranu u Bogatiću. Ostali članovi njihove porodice nisu bili sa njima na veselju, tačnije Radišina supruga i dve ćerke, odnosno majka i sestre povređene tinejdžerke.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike