Vraćali se sa svadbe, pa udarili u drvo! Otac poginuo, ćerka prebačena u Beograd: Detalji stravične nesreće kod Bogatića

15.10.2023

14:36

0

Autor: Mi. S.

R. P. (48) koji je poginuo dao je svojoj ćerki D. P. (18) da vozi automobil bez položene vožnje, jer je više popio

Vraćali se sa svadbe, pa udarili u drvo! Otac poginuo, ćerka prebačena u Beograd: Detalji stravične nesreće kod Bogatića
Ilustracija - Copyright Profimedia

Muškarac R. P. (48) iz okoline Bogatića poginuo je sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada je njegova ćerka D. P. (18) bez vozačke dozvole upravljala vozilom "BMW 3" nakon što su se vraćali sa svadbe. D. P.  kojoj se lekari bore za život, kako saznajemo, zbog ozbiljnosti povreda transportovana je u Beograd.

Stravična nesreća se, da podsetimo, dogodila oko tri sata ujutru na putu Bogatić - Crna Bara kada je automobil u krivini iz još neutvrđenih razloga sleteo sa puta i udario u drvo.

Prema kazivanju njihovih komšija iz sela kod Bogatića, njih dvoje su bili na veselju, tačnije na jednoj svadbi u Bogatoiću i navodno, R. P. je malo više popio pa je dao svojoj ćerki da vozi nazad do kuće, jer je deonica od restorana do njihovog porodičnog doma mala.

- To navodno nije prvi put da devojka vozi, i poginuli je imao poverenja u nju zato joj je i dao volan u ruke, iako nema papir za to. Verovatno je malo brže ušla u krivinu i izgubila je kontrolu nad vozilom i sletela s puta i direktno se zakucala u drvo. Auto je od siline udarca na prednjem delu potpuno smrskan - priča jedan od komšija.

Komšije se nadaju da će devojčica preživeti pošto je od zadobijenih povreda u udesu upala u komu.

- Supruga R. P. je van sebe kada je saznala šta se dogodilo, kao i njene druge dve ćerke koje nisu bile sa njima na proslavi kobne večeri. Jako nam je žao što su doživeli ovu tragediju, jer su oni jedna divna, vredna i poštena porodica koja se bori da svoje tri ćerke izvede na pravi put. Svi idu u nadnicu i rade, pa čak i ta malena koja je vozila kola, beru jabuke, maline, ma sve rade i bore se - sa tugom u očima priča za medije jedna komšinica.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike