Suprugu izbo sedam puta i zaklao je pored kreveta u spavaćoj sobi: Završena obdukcija ubijene žene u Paraćinu

16.10.2023

14:36

0

Autor: Mi. S.

"Ubio je i ostavio da leži nasred poda. Krv je prskala na sve strane, a on je samo spustio nož pored njenog tela", kažu komšije

Suprugu izbo sedam puta i zaklao je pored kreveta u spavaćoj sobi: Završena obdukcija ubijene žene u Paraćinu
Ilustracija - Copyright Pixabay/24sedam

Miladin L. (73) iz Paraćina koji je, kako se sumnja u noći između petka i subote ubio svoju suprugu Kaju L. (71) ženi je naneo čak sedam uboda nožem, a prerezao joj je i vrat. To je, kako saznajemo, pokazala obdukcija.

Ubistvo se dogodilo oko 4.30 časova ujutru, a otkriveno je kada je njihov sin došao oko 9 sati ujutru da ih poseti. Zatekao je oca unezverenog i krvavog i odmah pozvao zeta. Kada je zet došao zatekao je taštu sa prerezanim vratom.

Miladin L. je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Jagodini gde se, kako saznajemo, branio da ima rupe u sećanju.

- Priča se da su se tokom svađe gurkali i da je Miladin L. u toku rasprave otišao do kuhinje i uzeo nož. Kada je žena videla nož zanemela je i navodno ga je molila da ostavi nož i da se ne glupira. Uspela je da pobegne do spavaće sobe, ali je to Miladina L. još više naljutilo pa je uleteo u sobu dohvatio je, približio sebi i prerezao joj vrat onako zverski kao na filmu - ispričao je jedan komšija za medije. 

Kako dalje navode meštani ovog dela Paraćina, žrtva je pala kao pokošena pored kreveta.

- Ubio ju je pored kreveta i ostavio da leži nasred poda. Krv je prskala na sve strane, a on je samo spustio nož pored njenog tela. Navodno je bio sve vreme tu pored nje, a njihov sin jedinac je zatekao jezivu scenu - rekao je drugi komšija.

Zločin se, da pdsetimo, kako su komšije ispričale, dogodilo na dan sahrane Miladinovog brata.

- Danas je bila sahrana njegovom rođenom bratu sa kojim nije pričao godinama unazad. Sinoć su ga obavestili da je umro. Možda ga je ona ubeđivala da ide. Ne možemo da se smirimo od kad smo videli kako je iznose iz kuće - uznemireno je pričala jedna komšinica.

Ona objašnjava da je ovaj par godinama važio da dobre komšije.

- Pili smo kafu svako jutro zajedno. Uvek su svuda išli zajedno, držali su se za ruke čak i u tim godinama. Izgledalo je kao da se stvarno vole - objašanjava komšinica.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike