Zaćutao ubica supruge iz Vladičinog Hana: Ženu ubo u vrat, ćerka je zatekla mrtvu u lokvi krvi!

01.10.2023

23:38

0

Autor: Mi. S.

Sumnja se da je Dragan S. (61) bio pijan u trenutku kad je usmrtio suprugu Dušanku S. (55)

Zaćutao ubica supruge iz Vladičinog Hana: Ženu ubo u vrat, ćerka je zatekla mrtvu u lokvi krvi!
Ilustracija - Copyright Tanjug/Siniša Kupinović

Dragan S. (61), koji je osumnjičen da je u petak uveče ubio suprugu Dušanku S. (55) saslušan je danas pred Višim javnim tužilaštvom u Vranju. On se, kako saznajemo, na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje pravo da ne iznese odbranu.

Zločin se, da podsetimo, dogodio u petak oko 21.30 časova u porodičnoj kući u Repincu kod Vladičinog Hana, a Dragan je nožem ubo u vrat svoju suprugu. Dušanka je podlegla povredama, a osumnjičeni je pronađen na mestu zločina i odmah uhapšen.

Privatna arhiva
Ubijena Dušanka S.

Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, Dragan ranije nije osuđivan i protiv njega nikada nisu podnošene krivične prijave za nasilje u porodici. Dušanka nije prijavljivala supruga za nasilje, osim što je pre dvadesetak dana podnela tužbu za razvod braka.

Kako mediji saznaju, Dragan S. je samo jednom u prošlosti bio prijavljivan policiji i to zbog sukoba sa zetom. Tada nije podneta krivična prijava protiv njega, već mu je policija izrekla hitnu meru udaljenja i zabranu prilaska zetu.

Sumnja se da je Dragan bio pijan u trenutku ubistva, kao i da je svemu prethodila svađa supružnika.

- Dragan i Dušanka su živeli kao podstanari u selu Repince već godinama. On je radio u jednoj fabrici u Vladičinom Hanu koja je u stečaju i ostao je bez posla. Dušanka je radila kao čistačica u Domu zdravlja - ispričali su njihovi poznanici.

Žena je od povreda preminula na mestu, a u lokvi krvi ju je zatekla ćerka kada je sa svojim detetom došla iz grada kući.

Za sada, ni porodica, ali ni policija, ni tužilaštvo ne mogu da kažu šta je bio motiv ubistva. Dragan je navodno u petak uveče prilikom hapšenja bio u "veoma alkoholisanom stanju".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike