Majka o svom Ivanu ubijenom u Kruševcu: Tražio mi je košulju za svadbu, sad ga sahranjujem u njoj (FOTO/VIDEO)

06.10.2023

11:32

0

Ubica je prišao, zabio mu nož u vrat i otišao u drugu kafanu

Majka o svom Ivanu ubijenom u Kruševcu: Tražio mi je košulju za svadbu, sad ga sahranjujem u njoj (FOTO/VIDEO)
Copyright Printscreen/Društvene mreže

Kruševljanin Ivan Krtolica (41), koji je surovo ubijen u sredu uveče u pabu u centru Kruševca, kobne večeri se našao sa društvom kako bi gledali utakmicu, ispričala je ožalošćena porodica.

Neutešna majka svedočila je za "Novosti" kako ju je sin zamolio da mu opegla košulju za svadbu na koju je trebalo da ode. Umesto za svadbu, majka je košulju juče odnela u kapelu bolnice, kako bi u njoj u subotu sahranila sina.

- On nije umeo da se naljuti, toliko je bio blage naravi. Moj sin je najtoplija duša, brižan, dobar. Ne možemo da verujemo da se ovo nama dešava - ispričala je Anka Krtolica.

Ivan Krtolica za sobom je ostavio neutešnu majku i brata, koji radi kao arhitekta i živi sa porodicom u Španiji. Doleteo je kasno sinoć u Srbiju. Arhitekturu je svojevremeno studirao i Ivan. Poslednji angažman bio mu je u građevinskoj firmi, a zbog posla je često boravio u inostranstvu.

 
Printscreen/Facebook
Ubica Bojan Misaković

 

- Kada je bio u Kruševcu, svakog dana je brinuo o majci, to svako u ulici može da vam posvedoči. Pristojan čovek, koji nije umeo da se naljuti i kome ništa nije bilo teško da uradi, ne samo za bližnje - pričaju brojni Ivanovi prijatelji.

Za ubistvo ovog divnog čoveka osumnjičen je Bojan Misaković (34), poreklom iz sela Kukljin, koji je dobar deo života proveo po zatvorima zbog više krivičnih dela. Kobne večeri, i on je bio u lokalu gde i Ivanovo društvo.

- Društvo u kome je bio Krtolica je pozvalo tog osumnjičenog da priđe rečima "dođi s nama da popiješ piće, ma pusti muziku", u najboljoj nameri da smiri celu situaciju. Nažalost, ovaj je uzeo nož, prošao pored dvojice Ivanovih prijatelja i Ivanu direktno zario nož u vrat. I onda se dao u bekstvo - objašnjavaju svedoci.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Sa okrvavljenim nožem otišao je niže, ka staroj pijaci, u drugu kafanu. Kada su tamošnji gosti i vlasnik videli prizor, zaključali su lokal i odmah pozvali policiju. Policija je brzo stigla na lice mesta, dok je osumnjičeni bacio nož i legao na asfalt. Misaković je uhapšen i određena mu je mera zadržavanja do 48 sati. Očekuje se da uskoro bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu posle čega će mu se odrediti mera pritvora do 30 dana.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike