Ivan opomenuo Bojana da bude tiši, on ga nožem ubo u vrat: Prvi rezultati istrage ubistva u Kruševcu

05.10.2023

14:37

0

Autor: Mi. S.

Ivan K (41) nije se odranije poznavao sa osumnjičenim Bojanom M. (34)

Ivan opomenuo Bojana da bude tiši, on ga nožem ubo u vrat: Prvi rezultati istrage ubistva u Kruševcu
Copyright Profimedia

Ivan K. (41) ubijen je sinoć oko 22.50 u kafiću u Kruševcu. Prema prvim rezultatima istrage, on i osumnjičeni Bojan M. (34) nisu se poznavali odranije. Zločin se dogodio kad je Ivan upozorio Bojana da se ponaša neprimereno.

Oni su sedeli za šankom, odvojeno, a onda je, kako je pokazala dosadašnja istraga, Bojan počeo da bude bučan, da dobacuje i da se neprilično ponaša. Ivan ga je tada opomenio i pokušao da smiri situaciju. Bili su kod toaleta i raspravljali, a među njima nije došlo do fizičkog kontakta, ali se kasnije dogodilo ubistvo.

Posle rasprave kod toaleta obojica su se vratila na svoja mesta za šankom. Bojan je potom, potpuno iznenada, uzeo nož, prišao Ivanu i ubo ga u vrat.

Rezultati obdukcije donekle će rasvetle slučaj, ali već sada se izvesno pretpostavlja da je žrtva ubodena u vratnu arteriju, budući da po prijemu u bolnicu, koja se nalazi u istoj ulici gde se i odigrao zločin, lekari ništa nisu mogli da učine.

Bojan je, da podsezimo, uhapšen u svom selu, u Kukljinu. Odranije je poznat policijj, ali ne po težim krivičnim delima. On bi sutra trebalo da bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Lokal gde se dogodilo ubistvo jedan je od popularnijih u gradu i to među posetiocima različitih generacija, važi čak i za "porodičan" restoran popularne brze hrane, sa dobrom muzikom i gde se redovno održavaju koncerti i humanitarna dešavanja. Kruševljani su bili iznenađeni činjenicom da se ovakva tragedija dogodila baš u tom ugostiteljskom objektu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike