Horor kakav Obrenovac ne pamti: Momak zatvorio devojku i mučio je tri dana - jezivo iživljavanje

23.08.2022

20:35

0

Monstruozno zlostavljanje kulminiralo je kad je mladić devojci zabranio da koristi toalet

Horor kakav Obrenovac ne pamti: Momak zatvorio devojku i mučio je tri dana - jezivo iživljavanje
Nasilje - Copyright Pixabay/Alessandra_Ceja19

Mladić  je uhapšen je u Obrenovcu i određen mu je pritvor do 30 dana zbog nezapamćenog zlostavljanja svoje devojke, koju je oteo i držao zatočenu tri dana.

Ovaj slučaj, koji je zaprepastio i najiskusnije operativce, dogodio se krajem jula u Obrenovcu, kad je devojka došla u stan momka s kojim je bila u vezi. Iz njega je izašla tek tri dana kasnije, i to kad je uspela da se oslobodi i pobegne.

- Mladić je pozvao devojku da dođe kod njega, na šta je ona pristala. Međutim, kad je ušla u stan, oduzeo joj je telefon i počela je neviđena tortura. On ju je primorao da tri dana stoji u jednom ćošku, u kom je sve vreme morala da ponavlja rečenice koje joj je on govorio - opisuje izvor pakao kroz koji je prošla žrtva:

- Morala je čak da izgovara različite neistine o sebi, kao i da priča imena muškaraca s kojima nije nikad imala ništa, jer ju je on na to primorao.

Izvor navodi da se stravično psihičko iživljavanje ubrzo pretvorilo u fizičko, te da je devojka bila i pretučena.

- Tukao ju je rukama i nogama po telu, pretio da će ubiti nju i njenu porodicu, pa joj stavljao nož pod grlo. U jednom momentu je čak i počeo nožem preteći da ide po njenom telu - navodi sagovornik iz istrage.

- Ona tri dana uopšte nije pila vodu jer joj dečko to nije dozvoljavao, ali ju je nasilno hranio. Polivao ju je vodom - kaže izvor.

Profimedia/Pixabay
 

Monstruozno zlostavljanje kulminiralo je kad je mladić devojci zabranio da koristi toalet.

- Dao joj je konzervu piva i rekao da malu nuždu obavlja tu, a zatim ju je polivao urinom, pa i sam urinirao po njoj. Sve vreme joj je govorio "da mora više da ga poštuje", kao i da "razmisli dobro i smisli nešto što bi njega u ovom momentu usrećilo" - prepričava jezive detalje izvor iz istrage.

Tortura se prekinula trećeg dana, kad je zlostavljač morao da napusti stan.

- On je, inače, pre otmice zvao kolege i opravdao svoj nedolazak na posao, što znači da je verovatno sve isplanirao. Međutim, trećeg dana je morao da izađe iz stana zbog nekih neodložnih obaveza. Devojka je tada iskoristila priliku i pobegla iz mučilišta, pa prijavila slučaj, a mladić je ekspresno uhapšen - zaključuje izvor Kurira:

- Osumnjičeni je ispitan u tužilaštvu, tamo je izneo odbranu i negirao da je mučio devojku s kojom je u vezi.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Obrenovcu potvrdili su da je jednom mladiću određen pritvor do 30 dana.

- Upoznati smo s tim da je jedna osoba zadržana u pritvoru, i to zbog protivpravnog lišenja slobode na svirep i okrutan način - rekli su u ovom tužilaštvu.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike