Uhapšen nasilnik sa Bežanijske kose: Ranio ženu obolelu od raka iz vazdušne puške

30.08.2023

19:24

0

Incident se dogodio u naselju Bežanijska Kosa, gde je osumnjičeni, koristeći vazdušnu pušku, pogodio O. M. (71), dok je šetala psa

Uhapšen nasilnik sa Bežanijske kose:  Ranio ženu obolelu od raka iz vazdušne puške
Uhapšen osumnjičeni koji je posedovao automatsku pušku - Copyright Profimedia/Pixabay

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa policijom Novi Beograd intervenisalo je u slučaju izazivanja opšte opasnosti na Bežanijskoj Kosi. Osumnjičeni T.S. je zadržan u pritvoru zbog sumnje da je upotrebom vazdušne puške izazvao opasnost za život i telo ljudi.

Incident se dogodio u naselju Bežanijska Kosa, gde je osumnjičeni, koristeći vazdušnu pušku, pogodio O. M. (71), dok je šetala psa. Žrtva je zadobila povrede u ruci i nozi. Prema rečima N. K., majka je uspela da se povuče u kuću i izbegne teže povrede.

Osumnjičeni je brzo identifikovan i priveden. On je navodno poznat komšijama kao osoba koja često puca iz vazdušne puške i uznemirava okolinu. N. K. je istakla da je osumnjičeni već ranije napadao pse iz komšiluka i žene sa psima.

"Moju majku koja je obolela od karcinoma je upucao na dva mesta. Ranio je u ruku i nogu iz vazdušne puške. Pucao je sa prozora. To je uradio juče ujutru dok je šetala psa. Moja majka je sva krvava uletela u kuću, plačući... samo je gledala da i pas nije pogođen. Moj muž je ratni invalid, on kada je to video još više se potresao. Znači, taj čovek nam pravi haos na svakom nivou u životu. Maltretira ceo komšiluk", počinje svoju priču N. K..

N. K. je izrazila nezadovoljstvo zbog toga što osumnjičeni nije bio priveden ranije zbog sličnih incidenata. Ona smatra da su njihova bezbednost i mir u komšiluku ozbiljno ugroženi njegovim ponašanjem.

N. K. je izrazila nezadovoljstvo zbog toga što osumnjičeni nije bio priveden ranije zbog sličnih incidenata. Ona smatra da su njihova bezbednost i mir u komšiluku ozbiljno ugroženi njegovim ponašanjem.

Osumnjičeni će biti sutra saslušan u tužilaštvu, a njegovo zadržavanje u pritvoru omogućiće dalje postupanje nadležnih organa i istraga o slučaju.

Bonus video:

Tanjug

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike