Ko je misteriozna crnka u publici? Belivuk je pozdravio uz osmeh!

28.08.2023

17:20

0

Autor: Mi. S.

Sudska straža ženu upozorila da bude mirna i ne komentariše glasno

Ko je misteriozna crnka u publici? Belivuk je pozdravio uz osmeh!
Misteriozna crnka u publici - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/Tanjug/Rade Prelić/Profimedia

U Specijalnom sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje pripadnicima klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, osumnjičenima za sedam jezivih likvidacija. Iako je bilo planirano da bude saslušan I. S., mladić silovan na stadionu Partizana, to se nije dogodilo, jer je njegova advokatica tražila odlaganje, budući da je on trenutno na godišnjem odmoru.

U jednom trenutku, za reč se javio Veljko Belivuk, koji je tada u pratnji petorice zatvorskih stražara uveden u sudnicu. Posle svedočenja Jelene Veličković, udovice ubijenog Gorana Veličkovića Goksija, on je počeo sa postavljanjem pitanja.

Za to vreme, u publici je sedela misteriozna crnka, koju je Belivuk primetio tek kada su ga izvodili iz sudnice i tada je pozdravio uz osmeh.

Misteriozna crnka, sve vreme je tresla nogom na kojoj je bila nanogvica sa zvoncem, pa je i straža upozorila da bude "mirna" i da u publici ne komentariše glasno dešavanja u sudnici.

Tokom izlaganja Jelene Veličković, supruga Dejana Tešića koja je sedela u publici mahala mu je i ponavljala "volim te, lep si".

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike