Misterija četiri nestanka: Niko ne zna gde su, a klan Velje Nevolje - ćuti!

08.08.2023

20:45

0

Autor: 24sedam

Niko ne zna gde su njih četvorica

Misterija četiri nestanka: Niko ne zna gde su, a klan Velje Nevolje - ćuti!
Ilustracija - Copyright E-Stock/YouTube

Sudbina četvorice mladića i dalje je nepoznata. Vode se kao nestali, a veruje se da ih je ubio klan Veljka Belivuka - Velje Nevolje. Ali njihovih imena nema na spisku žrtava u optužnici protiv klana Velje Nevolje. A gde su oni? 

Filip Marjanović (23)

Nesuđeni pripadnik Legije stranaca u Beogradu je radio kao obezbeđenje, a nestao je početkom 2020. Marjanović u svom policijskom dosijeu ima pljačku.

Printskrin/facebook
Filip Marjanović

On je 13. marta 2017. uhapšen u Crnoj Gori kada je iz ekspoziture Prve banke Crne Gore u Beranama oteo 160.000 evra.

Jovo Kecman (51)

Fitnes trener nestao je 24. septembra iz Glavne ulice u Malom Mokrom Lugu. Tog dana telefon je ostavio kod kuće, a sa sobom je poneo 16.000 evra.

Printskrin/facebook
Jovo Kecman

Otišao je sa nekim da se vidi. Desetak dana pre nestanka ponašao se čudno i ovorio da "ima problem koji mora da reši".

Strahinja Marković (22)

Nestao u junu 2020. godine. Protiv njega sud je vodio nekoliko postupaka - zbog ilegalnog oružja, dilovanja droge i falsifikovanja dokumenata. Osuđivan je samo zbog pištolja na uslovnu kaznu 2018. godine. Živeo je u iznajmljenoj kući u naselju Trešnja nedaleko od Beograda.

 
Printskrin/facebook
Strahinja Marković

"Mercedes" koji je vozio na dan nestanka pronađen je parkiran ispred kuće Aleksandra Šarca, koji je oktobra 2020. godine ubijen u sačekuši Tržnom centru "Ušće". Šarac je bio pripadnik "škaljarskog klana".

Vukašin Gošović Vukša (20)

Vukašin Gošović koji je sa još jednim prijateljem nestao kad je trebalo da pređu granicu sa Crnom Gorom početkom 2020. godine. Gošovićevo poznanstvo sa Veličkovićem potvrdila je za Kurir ranije i advokatica Vesna Golubović, koja je ranije zastupala Veličkovića, a sada zastupa njegovu udovicu.

- Njima se zajedno sudilo zbog nošenja oružja. Međutim, dok je taj predmet stigao do glavnog pretresa, obojica su se već vodila kao nestali. Gošović je nestao mesecima pre Veličkovića - rekla je advokatica.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike