Isplivalo svedočenje Koste K: Evo šta je ispričao o ocu (VIDEO)

18.07.2023

14:22

0

Autor: 24sedam

Saslušanje K. K. je završeno

Isplivalo svedočenje Koste K: Evo šta je ispričao o ocu (VIDEO)
Vladimir Kecmanović i Kosta - Copyright Printscreen/Youtube/doctor's office/24sedam

Završeno je saslušanje K. K. (14), koji je svedočio protiv oca Vladimira K. iz čijeg sefa je uzeo dva pištolja kojima je počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". Naravno, masovni ubica je rekao da mu otac nije omogućio prvi kontakt sa oružjem, kao i da je oružje bilo čuvano prema zakonu. 

Dečak ubica, koji je 3. maja počinio jezivi masakr u kom je iz očevog oružja ubio devetoro vršnjaka iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" i radnika obezbeđenja, svedočio je u istrazi koju Više javno tužilaštvo u Beogradu vodi protiv njegovog oca, putem video-linka.

Prema rečima advokata Irine Borović, branioca Vladimira K., saslušan je K. K. On je potvrdio reči svog oca o načinu na koji je skladišteno oružje.

Video-veza uspostavljena je između psihijatrijske klinike na kojoj se dečak nalazi od 3. maja i Palate pravde gde se nalazi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

K. K. je odgovarao na pitanja koja su se odnosila na očevo oružje, koje je kobnog dana uzeo iz sefa i iz njega ubio devetoro vršnjaka i radnika obezbeđenja.

Bonus video

TANJUG

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike