Osumnjičeni za ubistvo žene kod Boljevca stabilno: Zlatka danas otpuštaju iz bolnice, evo šta ga sad čeka

14.07.2023

11:14

0

Od zločina on je bio u bolnici, u jednom trenutku čak i životno ugrožen i priključen na respirator

Osumnjičeni za ubistvo žene kod Boljevca stabilno: Zlatka danas otpuštaju iz bolnice, evo šta ga sad čeka
DenisP i Zlatko P. - Copyright Printscreen/Facebook/Z.P./D.P.

Zlatomir Zlatko P. (55), koji je ubio svoju suprugu Biljanu, nakon što se njihov sin Denis P. (25) razneo bombom u kući u selu kod Boljevca, u stabilnom je stanju i danas ga premeštaju iz bolnice.

Izvor upoznat u detalje njegovog dosadašnjeg lečenja kaže da će biti premešten u matičnu zdravstvenu ustanovu.

Nakon nezapamćene tragedije koja se dogodila 5. jula u selu Dobro Polje, kada je prema dosadašnjoj istrazi, sin izvršio samoubistvo aktiviranjem bombe, a potom otac Zlatko ubio svoju ženu i pokušao da izvrši samoubistvo.

Kako smo već pisali, on je tada primljen u Urgentni centar UKC Niš u teškom opštem stanju, operisan, nakon čega je priključen na aparat za veštačku ventilaciju.

U toku istrage tužilaštvo je odredilo i sprovodi sve neophodne dokazne radnje-ispitivanje svedoka, kao i nalaganje svih neophodnih veštačenja.

Printscreen/Facebook/D.P.
 

Kako navode rođaci, ovo je samo posledica dugogodišnjih poremećenih porodičnih odnosa. Tog dana sin Bojan se posvađao sa porodicom, jer je želeo da dovede svoju trudnu devojku da živi sa njima u kući.

- On je njima rekao: "Ja ću nju dovesti, pa makar se svi poubijali". I onda je stariji brat Denis aktivirao bombu i razneo se u kući - priča rođaka, koja tvrdi da su u kući u tom kobnom trenutku bili i Bojan i Zlatkova majka Veselinka.

Nakon toga, Zlatko je uzeo oružje.

- Nakon što se Denis razneo, Zlatko je ubio Bilju i pucao u sebe... - priča potresena žena.

Kako kažu poznanici, Zlatko je uzeo pušku i rekao je: "Šta će nam više životi kad nemamo sina" i pucao u Bilju pa u sebe.

S obzirom na to da je Zlatkovo stanje sada stabilno i da nije više životno ugrožen, on će krivično odgovarati za ubistvo supruge Biljane.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike