Obrt u istrazi porodične tragedije kod Boljevca: Sin se razneo bombom kad je video da mu je otac ubio majku!

06.07.2023

12:14

0

Autor: Mi. S.

Denis P. razneo se bombom nakon što je njegov otac Zlatko ubio njegovu majku i svoju suprugu Biljanu

Obrt u istrazi porodične tragedije kod Boljevca: Sin se razneo bombom kad je video da mu je otac ubio majku!
DenisP i Zlatko P. - Copyright Printscreen/Facebook/Z.P./D.P.

Porodična tragedija u selu Dobro Polje kod Boljevca dobila je neoočekivani obrt. Denis P., prema najnovijim informacijama, razneo se bombom nakon što jje njegov otac Zlatko P. (52), hicima iz karabina, ubio njegovu majku, a svoju suprugu Biljanu P i pucao u sebe. Prvobitna informacija glasila je da se Denis prvo razneo bombom, a da je onda Zlatko presudio supruzi.

Prema kazivanju našeg izvora iz istrage, kada su utvrđene povrede koje ima otac, sumnja se da je on prvo pucao u ženu, pa u sebe, a da se sin razneo bombom kada je video šta je otac uradio.

Zlatko P., kako smo već pisali, primljen u Urgentni centar UKC Niš u teškom opštem stanju, operisan je noćas, ali je i dalje životno ugrožen. On je priključen na aparat za veštačku ventilaciju.

- Nakon intervencije, hospitalizovan je na Kinici za intenzivnu negu UKC NIŠ. Dominiraju maksilofacijalne povrede. Priključen je na aparat za veštačku ventilaciju, sediran, trenutno stabilnih vitalnih parametara, ali životno ugrožen - navode u UKC Niš.

Podsetimo, u porodičnoj kući u tom selu došlo je do svađe između oca, sina i majke. Prema rečima komšija, u porodici su bile česte svađe, pijanstva, a navodno su bili i korisnici socijalne pomoći.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike