Bizarno! Raskomadao i rastopio tiktokerku ali je sačuvao kožu sa tetovažom leptira

10.07.2023

09:42

0

Autor: 24sedam

Monstrum je raskomadao tiktokerku Nou Milivojev ali je sačivao deo kože sa tetovažom leptira

Bizarno! Raskomadao i rastopio tiktokerku ali je sačuvao kožu sa tetovažom leptira
Copyright TikTok_noa.diva N O A

Ognjen D. (33) osumnjičen za svirepo ubistvo tiktokerke Noe Milivojev (18) iz Kovilja nož kojim je počinio zločin bacio je u Savu, kao i kese sa delovima tela.

Sumnja se da je Ognjen D. devojku najpre zadavio kablom, a zatim je njeno telo raskomadao nožem i potopio ga u kiselinu. A nož kojim je počinio stravičan zločin još nije pronađen jer je završio u Savi.

Neposredno posle hapšenja u centru Beograda, u Cara Lazara 11, monstrum je opisivao kako je sekao deo po deo Noinog tela i kako ih je topio u kiselini. Rekao je da joj jedino glavu nije dirao jer ju je voleo! Nožem je rezbario i po njenom telu, pa je isekao deo kože na kojem je imala tetovažu leptira. Policajcima je rekao da je to želeo da sačuva.

Noa Milivojev iz Kovilja privukla je veliku pažnju javnosti kada je misteriozno nestala 17. juna nakon što se uputila kod dečka Ognjena D.u Beograd. Posle više od deset dana njeno iskasapljeno i kiselinom sprženo telo pronađeno je u njegovom stanu. Komšije, ali i članovi porodice Noe od samog starta isticali su nasilničko ponašanje Ognjena, koji se nije libio da nesrećnu tiktokerku tuče, ali i brutalno vređa.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike