Saslušan ubica Noe Milivojev: Monstrum zanemeo u tužilaštvu! Određen mu pritvor

08.07.2023

14:14 >> 17:49

1

Nakon ubistva, osumnjičeni je telo žrtve iseckao na komade i pokušao da prikrije zločin bacanjem delova tela u kante i kese

Saslušan ubica Noe Milivojev: Monstrum zanemeo u tužilaštvu! Određen mu pritvor
Ognjen Dabetić i Noa Milivojev i stan u kome se dogodio zločin - Copyright 24sedam/Mira Stojadinović/ Printscreen/Tik Tok

Danas je u tužilaštvu saslušan Ognjen D. (33), osumnjičeni za ubistvo Noe Milivojev (18). Ognjen D. se teško kreće, te se na saslušanju pojavio sa štakama.

Iako je prvobitno priznao ubistvo Noe Milivojev policiji, na saslušanju je odlučio da se brani ćutanjem, izgledajući zbunjeno dok je posmatrao oko sebe.

Njemu se na teret stavlja krivično delo Teško ubistvo za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora.

Tužilaštvo je zatražilo da mu sudija za prethodni postupak odredi pritvor u trajanju do 30 dana, što je prihvaćeno.

Podsetimo, Ognjen D. (33) je osumnjičen da je u svom stanu u Beogradu ubio Nou Milivojev (18), koja je nestala 17. juna ove godine. Nakon ubistva, osumnjičeni je telo žrtve iseckao na komade i pokušao da prikrije zločin bacanjem delova tela u kante i kese.

Delove tela je rasporedio u veću pvc kutiju, manje pvc bure, jedan manji balon za vodu i jednu pvc kantu u koju je nakon toga sipao, za sada nepoznatu hemikaliju, kako bi hemijskim putem razložio sve delove tela pokojne, odnosno tkivo i kosti, i na taj način lakše se oslobodio tela i sakrio sve tragove.

Istraga ovog jezivog zločina se nastavlja kako bi se utvrdili svi detalji i okolnosti ovog slučaja.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike