Često su se svađali, a sredinom juna je dolazila i policija: Novi detalji ubistva Noe Milivojev - naložena obdukcija i DNK veštačenje!

07.07.2023

08:26

0

Motiv ubistva najverovatnije je ljubomora

Često su se svađali, a sredinom juna je dolazila i policija: Novi detalji ubistva Noe Milivojev - naložena obdukcija i DNK veštačenje!
Noa Milivojev - Copyright Privatna arhiva

Beograđanin O. D. (33) uhapšen je juče zbog sumnje da je u svom stanu u centru Beograda ubio Nou Milivojev (18) iz Kovilja, transrodnu osobu čiji je nestanak prijavljen 17. juna. Beživotno telo koje je bilo iskasapljeno do neprepoznatljivosti, nađeno je u stanu u Ulici cara Lazara 11 A, a osumnjičeni za zločin odmah je uhapšen i sve je priznao policiji.

- Pronađeni su posmrtni ostaci zasad N. N. osobe. Uviđaj je u toku. Naložena je obdukcija sa toksikologijom i DNK veštačenje kako bi se utvrdio uzrok smrti i identitet žrtve - izjavio je kratko glavni javni tužilac VJT Nenad Stefanović.

Noa se poslednji put javila roditeljima u subotu, 17. juna, kada je navodno krenula kod dečka u Beograd. Od tada joj se izgubio svaki trag, a porodica je bila veoma zabrinuta jer nisu imali nijedan trag gde bi mogla da bude.

TikTok_noa.diva N O A
 

Na sebi je u trenutku nestanka imala roze haljinu, crne patike, beli ranac i prepoznatljive roze kikice. U izjavama za medije, njena majka je govorila da će umreti od bola, dok je dečko kod kog je navodno krenula tvrdio da je nije video.

Devojka Noa, čije je iskasapljeno telo nađeno juče u centru Beograda, rođena je kao Đorđe Milivojev, imala je 18 godina. Komšije kažu da osumnjičeni za zločin živi u tom stanu poslednje dve godine i da su poslednjih meseci viđali devojku sa roze kikicama kako dolazi kod njega.

- Često su se svađali, a sredinom juna je zbog buke iz stana dolazila i policija. Jednom smo nju čuli kako viče i preti i traži da joj momak da njene stvari. Nedugo zatim videli smo ga kako iznosi iz stana ženske stvari -  kažu komšije.

24sedam/M. S./TikTok_noa.diva N O A
 

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je O. D. ubio Nou baš posle te svađe sredinom juna. Navodno je njeno telo raskomadao, spakovao u kutije, polio kiselinom i ostavio u kupatilu.

Motiv ubistva najverovatnije je ljubomora. Policija je juče po podne izvela iz stana osumnjičenog sa lisicama na rukama i sa jaknom preko glave, da ga ne bi fotografisali novinari. Koristio je štap, a reč je o visokom i mršavom muškarcu.

Telefon isključen

 - Telefon joj nije u funkciji, možda je isključen, možda polomljen, ne znamo ništa i molimo sve ljude koji bilo šta znaju da nam se jave. Rekla nam je da ide kod dečka "O" iz Beograda, ali on tvrdi da je nije video - govorila je nesrećna majka 3. jula novinarima, a pre samo nekoliko dana izjavila je da i dalje ništa ne zna o njoj, i da je još traže.

- Nemam snage da odgovaram na pitanja, ali neću odustati dok ne nađem svoje dete - rekla je majka.

TikTok_noa.diva N O A
 

"Ćutanje nas ubija"

Paljenjem sveća LGBT+ aktivisti, kao i aktivisti za prava i zaštitu žena i ljudska prava odali su juče poštu tragično nastradaloj Noi Milivojev.

Prisutni su palili sveće i ostavljali cveće kod spomenika Kneza Mihaila na Trgu republike, gde su i postavili transparente sa natpisom "Ljudska bića, a ne mete", "Ćutanje nas ubija"...

Podsetimo, tiktokerka Noa Milivojev (18), rođena kao Đorđe Milivojev, nestala je 17. juna.

Njena porodica je apel objavila i na društvenim mrežama u nadi da će saznati bilo kakvu informaciju o njoj. Međutim, nakon više od tri nedelje, policija je u stanu u centru Beograda, u Ulici cara Lazara, pronašla delove ljudskog tela za koje se sumnja da su njeni.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike