Stojanoviću glave došle latino lepotice, otkrivale lokaciju egzekutorima

16.09.2020

14:21 >> 14:41

0

Kriminalca ubijenog na Novom Beogradu za dve godine dvaput dizali u vazuh. Prvi put je u vozilu bio sa Špankinjom, drugi put sa Kolumbijkom

Stojanoviću glave došle latino lepotice, otkrivale lokaciju egzekutorima
Copyright Strahinja Stojanović i Sonja Suarez Gomez Printscreen/Instagram/soniasuarezgmz

Dve latino devojke u razmaku od dve godine bile su povređene u bombaškim napadima u Beogradu, u kojima je meta bio Strahinja Stojanović. Obe su se nalazile u njegovom automobilu u trenucima kada su dizani u vazduh i obe su napade preživele. Po Stojanovića, koji je imao bogat kriminalni dosije, eksplozija koja se dogodila 13. septembra u Ulici Omladinskih brigada bila je fatalna.

Olac Bilbao Foto: Instagram

Olac Bilbao, bivša misica Marbelje srpskoj javnosti postala je poznata kada je u avgustu 2018. godine eksplodirao “audi” u kojem se nalazila. Olac je u Srbiju došla kako bi sa svojim dečkom, Strahinjom Stojanovićem, proslavila svoj 20. rođendan u Srbiji. U noći između 10. i 11. avgusta te godine njih dvoje krenuli su ka automobilu, međutim Stojanović se vratio do stana jer je zaboravio mobilni telefon.
Olac, koja je sedela na suvozačevom sedištu, teško je povređena u eksploziji bombe koja je postavljena ispod vozačevog sedišta, dok je Stojanović ostao nepovređen. Inače, mediji su pisali da je španska misica nepuna 24 sata pre ovog događaja došla u našu zemlju.
Mlada devojka prevezena je u KBC Zemun, međutim zbog ozbiljnosti povreda prebačena je na Vojnomedicinsku akademiju, gde je i operisana. Ona je zadobila opekotine četvrtog stepena kao i prelom potkolnice.

Sonja sa ćerkom Paulom Foto: Instagram

Mesec dana kasnije Olac se oglasila iz bolničkog kreveta, objavivši fotografije na kojima se videlo da su joj obe noge u zavojima, dok leži u zagrljaju svoje majke.
Šest meseci kasnije, u januaru 2019. godine, Olac je objavila fotografiju sa Strahinjom Stojanovićem, ispod koje je napisala “Gospodin i gospođa Stojanović”, što je ukazivalo na to da su se venčali. Ubrzo se pokajala što je objavila ovu fotografiju koja je osvanula u medijima, pa ju je uklonila, demantovavši da je udata. Tada je bilo reči o tome da je odala Stojanovićevu lokaciju za kog su, kako su mediji tada pisali, postojale indicije da je umešan u ubistvo advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, koje se dogodilo 28. jula 2018. godine, desetak dana pre bombaškog napada u Zemunu.

Inače, Olac Bilbao odrasla je u Marbelji, dobro poznatom letovalištu u kojem su se krili brojni kriminalci, te se veruje da je tu i upoznala Stojanovića. Nije jasno kada se upoznala s njim, budući da je svega nekoliko meseci pre nego što mu je automobil dignut u vazduh, izašao iz zatvora gde je služio kaznu zbog izazivanja opšte opasnosti.

Lumpovala sa Ronaldom

Inače, ćerka Sonje Suarez Gomez, model Paula Suarez, poznata je jer je pre četiri godine uslikana sa fudbalerom Real Madrida Kristijanom Ronaldom. Kako su mediji tada pisali, Ronaldo je Paulu pozvao na jahtu koju je iznajmio na Ibici, nakon što su se upoznali u jednom noćnom klubu.

Po istom šablonu kao i pre dve godine, Stojanović je napadnut i 13. septembra ove godine. Naime, tog dana oko podneva džip BMW X5 u kojem se nalazio sa Kolumbijkom Sonjom Suarez Gomez (45), odleteo je u vazduh dok je bio u pokretu. Njih dvoje prevezeni su u Urgentni centar, gde su, prema informacijama iz medija, Stojanoviću amputirane obe noge. On je u bolnici istog dana podlegao povredama, dok je Sonja samo pukom srećom lakše povređena. Ona je dan kasnije puštena na kućno lečenje.

Inače, Sonja je prethodnih meseci objavljivala fotografije sa Strahinjom na Instagramu po kojima se vidi da su bili u vezi. Prve fotografije s njim objavila je 9. februara ove godine, čestitajući mu rođendan. Sudeći po fotografijama, Sonja i Strahinja leto su proveli u Srbiji, gde su obilazili Zlatibor i Kopaonik. Kolumbijka je objavljivala fotografije i iz Beograda, pa se veruje da je tako samo pomogla egzekutorima da lociraju Strahinju.

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike