Uhapšen bahati vozač koji je "mercedesom" udario policajca: Saobraćajca bacio na haubu kada je pokušao da ga legitimiše!

15.06.2023

15:57

0

Osumnjičeni će u roku od 48 časova biti saslušan pred tužiocem

Uhapšen bahati vozač koji je "mercedesom" udario policajca: Saobraćajca bacio na haubu kada je pokušao da ga legitimiše!
Ilustracija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Pixabay

Bahati vozač, koji je rano jutros "mercedesom" udario saobraćajnog policajca prilikom rutinske kontrole u Bulevaru Vojvode Mišića, identifikovan je i uhapšen.

Prema prvim saznanjima, u pitanju je J. J. i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

- Po nalogu dežurnog tužioca Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu, u saradnji sa PS Savski Venac, zadržan je osumnjičeni J. J. zbog napada na službeno lice na dužnosti - zvanično je potvrđeno iz tužilaštva. 

Pixabay/cocoparisienne
 

Ovaj incident dogodio se jutros, oko 3.30 časova, kada je patrola saobraćajne policije zaustavila vozača "mercedesa" beogradskih registarskih oznaka radi legitimisanja.

- Kada je policijski službenik prišao automobilu, vozač je naglo dodao gas i udario u noge policajca. Bacio ga je na haubu i nastavio da vozi desetak metara sa saobraćajcem na vetrobranskom staklu, sve dok od brzine nije spao sa vozila. I pored svega toga, ne zaustavljajući se, osumnjičeni je skrenuo levo i velikom brzinom se udaljio u pravcu petlje mosta na Adi. Brzom reakcijom policije, u toku istog dana osumnjičeni je pronađen i priveden - dodaje se u saopštenju.

Policajac, koji je udaren automobilom, je zadobio lakše povrede glave i pregledan je na VMA.

Osumnjičeni će u roku od 48 časova biti saslušan pred tužiocem, nakon čega će biti doneta i odluka o predlogu za pritvor.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike