Uhapšen Budvanin zbog šverca 100 kilograma kokaina

14.06.2023

09:33

0

Uhapšen Budvanin zbog šverca 100 kilograma kokaina
Ilustracija - Copyright Printscreen/YouTube/Archon

Budvanin I.M. uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlaštena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet 100 kilograma kokaina, koji se dovodi u vezu sa ranije uhapšenim predsednikom Opštine Budva Milom Božovićem, saopšteno je iz tužilaštva.

I.M. je uhapšen u Porto Montenegru u Tivtu, a predsednik Opštine Budva Milo Božović uhapšen je 13. aprila.

- Specijalno policijsko odeljenje je, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, uhapsilo I.M. iz Budve zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlaštena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet droge, i to 100 kilograma kokaina u saučesništvu sa okrivljenim M.B., predsednikom opštine Budva - saopštio je sinoć tužilac Vukas Radonjić.

TVCG nezvanično saznaje da je uhapšen Ivan Mijatović, koji je, kako navode, u prisustvu izabranih branilaca izneo odbranu a nije odgovarao na pitanja državnog tužioca.

- Nakon saslušanja,određeno mu je zadržavanje do 72 sata zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva i da će ponoviti krivično delo - naveo je Radonjić, koji je i portparol Specijalnog državnog tužilaštva.

Branioci, politički saborci i porodica Mila Božovića najavili su ranije da će u narednom periodu obelodaniti dokaze o montaži u ovom slučaju, u formi pisane dokumentacije i veštačenja, a nakon toga se obratiti nadležnim adresama.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike