Srbin uhapšen u Švajcarskoj zbog smrti deteta (3)! Policija otkrila jezive detalje

07.06.2023

08:11

0

Autor: J. S. J.

Roditelji su navodno pozvali Hitnu pomoć u 20:20 u petak jer njihova ćerka nije mogla da diše...Dete je imalo vidljive povrede

Srbin uhapšen u Švajcarskoj zbog smrti deteta (3)! Policija otkrila jezive detalje
Copyright printscreen/youtube/Blick 360

Policija u Švajcarskoj uhapsila je muškarca i ženu, državljane Srbije, zbog sumnje da su ubili trogodišnju devojčicu.

Uhapšeni su otac (24) i maćeha (24), preneli su tamošnji mediji, a zbog sumnje da su odgovorni za smrt deteta, koje je preminulo u petak.

Roditelji su pozvali Hitnu pomoć, jer dete nije disalo, ali nažalost bilo je prekasno. Devojčica je zatečena sa vidljivim povredama po telu.

Kako se navodi otac (24) iz kantona Glarus objavio je fotografiju svoje dece na Rajnskom vodopadu u Šafhauzenu na Instagramu. Najstarija, devojčica (3), umrla je istog dana.

Roditelji su navodno pozvali Hitnu pomoć u 20:20 u petak jer njihova ćerka nije mogla da diše. Nažalost, lekari nisu mogli da pomognu,bilo je isuviše kasno.  

Muškarac, koji živi u komšiluku je izjavio za "Blick": "U petak uveče je bila velika policijska akcija kod kuće. Tu je bila i Hitna pomoć. Naglo se pojavilo vozilo za prevoz mrtvih. Tada smo znali da se nešto loše dogodilo. Ljudi su odmah počeli da pričaju o pozadini incidenta."

Kako je saopšteno iz javnog tužilaštva kantona Glarus, istraživanje u Institutu za sudsku medicinu u Cirihu (IRMZ) otkrilo je da je smrt "rezultat višestrukih, teških, tupih povreda". Nije bilo dokaza o gušenju hranom ili predmetima.

 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike