Sestra zlostavljane devojke sa Zvezdare otvorila dušu: Dva meseca se iživljava nad mojom sestrom! Beba imala 11 modrica po telu

04.06.2023

08:31

0

Dok su bile na pregledima oštećena devojka i šestomesečna beba osumnjičeni je pokušao da stupi u kontakt s njima

Sestra zlostavljane devojke sa Zvezdare otvorila dušu: Dva meseca se iživljava nad mojom sestrom! Beba imala 11 modrica po telu
Vukašin M. - Copyright Foto: Printskrin/Instagram

Vukašin M. (25) osumnjičen je da je pretukao petomesečnu bebu, jer je plakala dok je on udarao, davio i silovao svoju nevenčanu suprugu i majku deteta D. S. (26).

 Jezivo nasilje, da podsetimo, odigralo se preključe, oko 7 časova ujutru.

O ovom strašnom slučaju nasilja je za medije govorila sestra pretučene devojke.

-Došao je nervozan s posla, potrošio je ceo bojler sa toplom vodom i tu su se posvađali. Tražio je od nje da imaju intimne odnose, ali je moja sestra odbila, tada je legao preko nje, stavio pesnice na njen grudni koš i silovao je...

- U poslednja dva meseca počeo je da se iživljava nad mojom sestrom, promenio se i bio je sve nervozniji. Te večeri došao je kući s posla, bio je opet nervozan i otišao je da se istušira. Potrošio je svu toplu vodu iz bojlera i moja sestra ga je upitala zašto je to uradio jer je i ona htela da se tušira i tada je počeo pakao - kaže sestra oštećene devojke i dodaje da su supružnici od marta prošle godine zajedno.

- Bukvalno se borila za vazduh, davio je i udarao po glavi, a onda ju je silovao. Moja sestra se potom požalila svojoj drugarici gde je navela da je silovana i pretučena. Drugarica je odmah reagovala i obavestila me - kaže devojka i dodaje da su ona i sestra rasle u hraniteljskoj porodici i da imaju samo jedna drugu.

Foto: Profimedia
 

 

- Odmah sam je pitala da li je sve uredu, a ona je odgovorila da jeste, iako sam znala da nije. Dogovorile smo se da se vidimo sutra i tada sam odlučila da ću spasiti moju sestru i sestrića izvući iz kandži bednog i jadnog stvorenja kao što je on.

Zabrinuta devojka detaljno je objasnila da joj je oštećena kroz plač objasnila kroz koju torturu prolazi u poslednje vreme.

- Dugo sam je ubeđivala da mu se suprotstavi, spakuje stvari i prijavi ga. Tada mi je rekla: "On će mene ubiti ako ga prijavim, a isto će mi biti i da ga ne prijavim!" Smogla je snage i prijavila je nasilnika - kaže sestra oštećena devojke.

Nasilnik osećao da se nešto dešava

Dok su bile na pregledima oštećena devojka i šestomesečna beba osumnjičeni je pokušao da stupi u kontakt s njima.

- Кao da je osećao da se nešto dešava, a kasnije je uhapšen i sreli smo se s njim oči u oči kad su ga izvodili iz policijske stanice. Tada je zastao i delovao je kao da nasrće na nas, ali su inspektori odmah reagovali - dodaje potresnim glasom sestra.

Kockao se...

Ona je objasnila i da je zet u poslednje vreme navodno počeo opet da kocka i da je to verovatno okidač za ovaj haos.

- Ranije se kockao, ali je s tim prestao. Sestra sumnja da je verovatno opet počeo sa ovim porokom, jer je znao da dođe bez cele plate kući i kaže da je izgubio novčanik - navodi ona i naglašava da se njena sestra plašila da mu se suprotstavi jer njih dve nemaju roditelje, ni bližu porodicu koja bi ih zaštitila.

- Sestra je na pregledima bila od osam sati ujutru do osam uveče, ali svi su prema nama bili divni, posebno iz policije gde su je inspektori zvali na posla sata. Sestriću su lekarskim pregledom ustanovili da ima čak 11 modrica po telu.

On je nakon prijave policiji uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i silovanje. On je kako se sumnja zlostavljao i šestomesečnog sina koji je imao modrice po glavi.

 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike